Redactia.ro
Home » Monden » Doinița Oancea o atacă dur pe Bianca Drăgușanu. Actrița consideră că blondina nu are ce căuta în showbiz

Doinița Oancea o atacă dur pe Bianca Drăgușanu. Actrița consideră că blondina nu are ce căuta în showbiz

GALERIE FOTO (2) Doinița Oancea o atacă dur pe Bianca Drăgușanu.

Doinița Oancea o atacă dur pe Bianca Drăgușanu. Un scandal e pe cale să izbucnească în showbiz-ul din România. De această dată, Doinița Oancea este cea care nu s-a putut abține și a atacat-o dur, în direct, pe Bianca Drăgușanu. Actrița este de părere că fosta iubită a lui Alex Bodi nu are ce căuta în showbiz.

Doinița Oancea o atacă dur pe Bianca Drăgușanu. Actrița consideră că blondina nu are ce căuta în showbiz

Doinița Oancea o atacă dur pe Bianca Drăgușanu. Doinița Oancea este una dintre cele mai apreciate actrițe din România, având roluri importante în numeroase seriale din țară. Invitată ]n emisiunea lui Maruta, Doinița a răspuns unor provocări, iar atunci când a fost întrebată pe cine consideră nepotrivit în showbiz, bruneta nu a stat pe gânduri și a spus că Bianca Drăgușanu. Din punctul ei de vedere, blondina nu are ce căuta în showbiz, pentru că nu are anumite calități artistice. ”Acest cuvânt, showbiz, ar trebui să înglobeze multe calități ale unei persoane pentru a apărea, cu păreri, în public. Să fii și tu ceva, cântăreț, dansator… Bianca Drăgușanu a devenit persoană publică prin lucruri care nu au treabă cu viața asta de showbiz”, a spus Doinița Oancea în emisiunea TV.

Bianca Dragusanu

De asemenea, Doinița nu s-a oprit aici. Aceasta a spus că nu doar Binca Drăgușanu e cea pe care o consideră nepotrivită în showbiz, ci și pe Loredana Chivu și Simona Trașcă. Doinița trece printr-o perioadă mai complicată, după ce s-a despărțit de fostul partenr. Doinița a spus că motivul ar fi fost faptul că își doreau lucruri diferite și aveau păreri opuse, hotârând să meargă pe drumuri separate. ”Drumurile noastre s-au separat după cinci ani jumătate. Este nevoie de curaj să ieși dintr-o relație funcțională. Atunci când simți că mai vrei ceva, iar acel ceva nu se întâmplă trebuie să ai niște discuții serioase cu omul de lângă tine. Știu foarte puține persoane despre despărțire. Am lăsat lucrurile să se așeze în capul nostru, să fim siguri că așa este bine. El este un om extraordinar, la care țin foarte mult. În cinci ani jumătate nu ne-am certat, nu ne-am păruit, nu ne-am înșelat”, spunea ea într-o emisiune.

Doinița Oancea, „trădată” de cea mai bună prietenă

În 2015, Doinița Oancea s-a despărțit de Ionuț Ghenu, actualuk logodnic al Lorei. Bruneta a suferit enorm după ce a aflat că fostul său iubit este într-o relație cu celebra artistă, prietena bună cu ea la momentul respectiv.

Actrița a trecut cu greu peste această poveste și și-a pus zeci de întrebări. „Am trecut printr-o experienţă nefericită, pe care nu şi-o doreşte nimeni în viaţă. Totul timpul când ni se întâmplă ceva neplăcut, ne întrebăm de ce. Eu cred foarte tare în Dumnezeu şi mi-a şi demonstrat că tot ce face este ca să-mi fie mie bine. Totul a fost pentru ca eu să cresc şi să evoluez. Nu ai cum să înţelegi o chestie care îţi aduce nefericire la momentul respectiv. Chiar am glumit atunci. Că i-am cerut lui Dumnezeu să facă orice pentru a slăbi. I-am zis să-mi dea orice, chiar şi o boală, dacă e nevoie. Slăbisem în jur de 10-11 kilograme. Mult, oricum. Acum am 50 de kilograme. Aş putea să mai dau jos două”, mărturisea actrița la acea vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: