Redactia.ro
Home » Monden » Doinița Oancea a răbufnit! Actrița i-a atacat pe cei care nu respectă regulile

Doinița Oancea a răbufnit! Actrița i-a atacat pe cei care nu respectă regulile

Doinița Oancea a răbufnit! Actrița i-a atacat pe cei care nu respectă regulile

Doinița Oancea a răbufnit în mijlocul traficului din Capitală! Actrița s-a enervat pe cei care nu respectă regulile de circulație. 

Doinița Oancea i-a atacat pe cei care nu respectă regulile

Doinița Oancea este una dintre cele mai discrete vedete din showbiz-ul românesc. Nu și-a expus punctele de vedere și opiniile decât foarte rar, și atunci dacă a fost cu adevărat nevoie. Acum însă, actrița nu a mai rezistat și a răbufnit în trafic.

Doinița Oancea a răbufnit! Vedeta a ajuns la limita răbdării din cauza unei femei din trafic și a spus tot ce a avut pe suflet pe rețelele de socializare. Aceasta i-a atacat pe toți cei care nu respectă regulile de circulație și pe cele de bun simț.

Bruneta este non-stop activă pe rețelele de socializare, de aceea a și hotărât să spună acolo tot ce are de spus. Actrișa le-a povestit fanilor că, aflată în traficul infernal din București, o persoană a scos-o realmente din minți.

Pentru că are o viață agitată, diva petrece foarte mult timp la volanul mașinii, lucru care îi place și nu prea, căci uneori se mai întâmplă exact ceea ce s-a întâmplat acum. Fiind nevoită să plece de acasă dis de dimineață, Doinița Oancea nu a avut deloc o pornire bună, căci o femeie a scos-o atât de tare din minți, încât a făcut-o să răbufnească pe rețelele de socializare și să tragă un semnal de alarmă în ceea ce îi privește pe pietoni.

Doinița Oancea a răbufnit! Se pare că lenea cu care unele persoane merg pe stradă, mai ales într-o intersecție aglomerată, fără a le păsa că încurcă traficul a făcut-o pe Doinița să tune și să fulgere.

De ce au unele persoane au această satisfație enormă în a trece strada ca și cum s-ar plimba pe catwalk. Trecea o doamnă cu fie-sa așa într-o scârbă, într-o doară, nici nu se uită că încurcă circulația și o așteaptă mașinile. Bă, când sunteți pe jos, gândiți-vă și voi la ăia care sunt cu mașinile că și eu când sunt pe jos nu încurc traficul”, a spus Doinița Oancea pe Instagram.

Doinița Oancea a fost cerută în căsătorie

Doinița Oancea a răbufnit! Doinița Oancea și iubitul ei s-au cunoscut în anul 2015, în timpul filmărilor de la emisiunea ”Super Trip”, de la Pro TV. Au început ca prieteni, iar relația lor s-a transformat ulterior într-o poveste de dragoste.

”S-a întamplat la Roma, de ziua mea. Nu mă aşteptam să se întâmple atunci. Nu îmi venea să cred. O să ne şi căsătorim la un moment dat. Ne cunoaştem de foarte mulţi ani şi suntem împreună de cinci ani. După vreo doi ani am început să cred că el este ok şi că putem avea o relaţie. Este o viaţă normală de cuplu. Locuim împreună, ne este bine. El este pictor, dar mai face şi altele pe lângă”, a declarat Doiniţa Oancea la Vorbeşte Lumea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: