Redactia.ro
Home » Monden » EXCLUSIV! Doinița Oancea, despre momentul în care a fost cerută în căsătorie: „A fost drăguț și intim”

EXCLUSIV! Doinița Oancea, despre momentul în care a fost cerută în căsătorie: „A fost drăguț și intim”

GALERIE FOTO (4)

Doinița Oancea( 37 de ani) a demonstrat că este una dintre cele mai talentate actrițe de la noi din țară. Celebra actriţă din serialele “Inimă de ţigan”, “Regina”, “Fructul oprit” sau “Sacrificiul” a stat de vorbă cu Redacția.ro și a vorbit despre carieră, despre lucrurile care îi lipsesc cel mai mult în această perioadă, dar și despre cererea în căsătorie pe care tocmai a primit-o.

Interviu cu Doinița Oancea. Cum a ajuns actriță din întâmplare

Spontană din fire și cum spune “DA” oricărei provocări, Doinița Oancea a acceptat să vorbească despre cum s-au așezat lucrurile în viața ei în acest moment.

Bună, Doinița! Spune-mi, cum ai ajuns actriță? Asta ți-ai dorit dintotdeauna?

Dumnezeu m-a luat de mână și m-a dus la un casting. Nu a fost ceva ce mi-am dorit…nici nu știam că am abilitățile necesare.

Povestea este așa: mă întorsesem de la Budapesta, de la studii și îmi căutam loc de muncă. Fostul meu șef, în ziua în care mersesem la un interviu (pe care îl și luasem…urma să încep pe postul de assistent manager de luni), m-a sunat să mă întrebe dacă vreau să merg la un casting pentru un serial. Nu știa nici el foarte multe detalii. Am spus că “da” și de acolo a început toată nebunia. Iar ce mi se pare și mai tare este că acum, după 20 de ani, am găsit într-un jurnal, o bucățică de “poveste” în care scriam că ar trebui să devin actriță, că sunt foarte talentată. Îmi amintesc că scrisesem așa…ca să înțeleg doar eu și folosisem cuvintele unei prietene care mi-a spus asta când a văzut cât de frumos am inventat povestea pentru doamna dirigintă.

În ce rol pe care l-ai interpretat până acum te regăsești cel mai mult?

Aș spune Minodora, pentru că, fiind un personaj care a existat 4 ani, a avut cele mai multe trăiri și de acolo cu siguranță pot să iau o parte din ele și să le asociez cu mine.

Ce presupune viața de actor?

Depinde din ce punct de vedere iei lucrurile. Înainte de toate….înseamnă multă dăruire pentru profesie. Din anumite puncte de vedere, presupune chiar și sacrificii. Mai mult, înseamnă și mult studiu și o linie foarte fină între viața personală și partea profesională pe care o poți lua cu tine acasă. De exemplu, dacă ai un personaj depresiv și intri foarte tare în personaj, este posibil să pleci acasă cu bagajul emoțional al personajului, ceea ce poate fi periculos.

Cu ce partener de scenă te-ai înțeles cel mai bine până în acest moment?

Complicat de răspuns. Gheorghe Visu, Carmen Tănase, Strunilă, Viziru, Adriana Trandafir, Vârciu, Maia Morgenstern…câteva nume dintre cei cu care am jucat destul de mult și cu care m-am înțeles foarte bine.

 Ce ți-ai dorit mereu să faci și nu ai avut timpul sau posibilitatea de a face?

Mă bucur că m-ai întrebat asta 🙂 . Mă tot întorc la vechi pasiuni atunci când nu am proiect în care să joc. Acum, de exemplu, mă ocup de revista mea de Lifestyle& More, pe care o găsiți pe www.doinitaoancea.ro. Mi-am dorit să fac asta acum câțiva ani, dar nu aveam timpul necesar. Vă invit să “răsfoiți” rubricile și articolele de acolo, sunt foarte clean și foarte bine documentate și cred că vă va oferi o experiență plăcută.

Cum te menții în formă?

Munca e cel mai bun aliat. Și mese micuțe și regulate compuse dintr-o singură proteină, plus legume. Dar în momentul ăsta sunt total pe lângă ce îți spun aici! Mănânc multe dulciuri și fast-food. E o perioadă. Mă voi opri curând, sper.

Care este cea mai mare dorință a ta?

Hmm..am foarte multe. În fiecare zi îmi doresc câte ceva. Nu știu dacă am așa una arzătoare. ;)) Cea mai valoroasă dorință a mea este să am părinții sănătoși lângă mine, multă vreme.

Un actor are și o responsabilitate de educare, pe lângă cea de divertisment. Ce ar trebui să mai știe un actor bun?

Cred că toți cei care ajungem sub lumina reflectoarelor ar trebui să devenim conștienți de această responsabilitate, nu doar actorii, pentru că mass-media are ea însăși acest rol (pe lângă cel de informare și divertisment).

Ce lipsește din viața ta în acest moment?

Un proiect, fie serial, film, fie o emisiune.

În viața profesională, am văzut pe micile ecrane că ai avut succes după succes. Cum este viața personală? Te simți împlinită? 

Sunt genul de om care se mulțumește greu și sunt perfecționistă de fel, așa că găsesc “chichițe” și în viața personală.

Ai fost cerută în căsătorie de curând. Cum a fost întregul moment?

Foarte drăguț, intim și cu foarte multă bucurie.

 Care a fost cel mai greu moment din viața ta? Cum ai trecut peste el?

Ar fi fost bine să fie un moment. A fost o perioadă. Doar că uneori așa trebuie să fie în viață ca să învățăm lucruri, ca să avem încredere în ceea ce gândim sau simțim. Doar că uneori așa trebuie să fie în viață ca să învățăm lucruri, ca să avem încredere în ceea ce gândim sau simțim. Am trecut pur și simplu acceptând și spunând că știe Dumnezeu cum le așează în viața fiecărui om în așa fel încât să fie mai bine mai târziu. Și așa a și fost!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: