Redactia.ro
Home » Monden » Doinița Oancea, apel disperat! Actrița le-a cerut ajutorul fanilor săi

Doinița Oancea, apel disperat! Actrița le-a cerut ajutorul fanilor săi

GALERIE FOTO (6) Doinița Oancea și-a făcut un nou iubit. Cei doi s-au fotografiat în ipostaze tandre

Doinița Oancea, apel disperat! Actrița din serialul Sacrificiul este foarte iubită și apreciată de întreg publicul. Doinița Oancea este o persoană cu suflet mare, iar fanii săi nu s-au îndoit niciodată de faptul că actrița ar face orice pentru a ajuta pe cineva la greu. Recent, Doinița le-a cerut ajutorul fanilor, pe Internet.

Doinița Oancea, apel disperat! Actrița le-a cerut ajutorul fanilor săi

Doinița Oancea, apel disperat! Doinița Oancea este una dintre cele mai apreciate actrițe din România, jucând în multe seriale românești. Bruneta le-a răpit simpatia celor din jur cu frumusețea sa unică, dar și cu talentul său actoricesc. De asemenea, cei care o cunosc, știu că vedeta este o persoană cu un suflet foarte mare, gata să-i ajute pe ceilalți care suferă. Doinița Oancea, apel disperat! Actrița a făcut un apel disperat pe rețelele de socializare, după ce le-a prezentat fanilor săi cazul unei tinere mame din România care a fost diagnosticată cu cancer. Vedeta le cere administratorilor să o ajute pe aceasta și să se roage pentru ea. „Vă rog mult să facem împreună o faptă bună la început de an. Donați cât vă lasă inima și rugați-vă pentru ea!”, a scris Doinița Oancea pe Instagram.

Tânăra mămică a povestit într-un anunț în mediul online, că a fost optimistă sperând că totul se va rezvolva, dar la scurt timp a aflat că suferă de o boală rar întâlnită în România, numită Limfom Non-Hodgkin agresiv. „Am primit o veste proastă în ceea ce privește sănătatea ți speranța mea de viață. Inițial, am fost foarte optimistă și am crezut că este ceva care se poate rezolva imediat și viața o să reintre în normal într-un scurt timp. Din păcate, nu a fost așa. Am aflat că am o boală rară la noi în România care se numește Limfom Non-Hodgkin agresiv, malign, situat într-o zonă atipică – sinusul maxilar drept (acest limfom fiind, de fapt, un cancer al sângelui care se localizează într-o anumită zonă)”, a scris femeia bolnavă într-o postare.Cea mai mare teamă a femeii, este faptul că își va lăsa fiica în vârstă de 9 ani singură.

Doinita Oancea, apel disperat

Doinița Oancea se mărită

Actrița din serialul „Sacrificiul” le-a dat o veste bună celor care o îndrăgesc. Vara trecută, Doinița Oancea a fost cerută în căsătorie chiar de ziua. „S-a întamplat la Roma, de ziua mea. Nu mă aşteptam să se întâmple atunci. Nu îmi venea să cred. O să ne şi căsătorim la un moment dat. Ne cunoaştem de foarte mulţi ani şi suntem împreună de cinci ani. După vreo doi ani am început să cred că el este ok şi că putem avea o relaţie. Avem o viaţă normală de cuplu. Locuim împreună, ne este bine. El este pictor, dar mai face şi altele pe lângă”, a mărturisit Doiniţa.

Discretă din fire, Doinița nu a făcut multe declarații despre cel care i-a furat inima, prea des, motiv pentru care, vestea că se va căsători i-a cam șocat pe apropiații ei. Doinița are o relație frumoasă cu Adrian, cel cu care se iubește de mai bine de cinci ani. Deși anul trecut, nunta dintre cei doi nu a avut loc din cauza pandemiei de coronavirus, cu siguranță, un astfel de eveniment va avea loc, atunci când i s-a spus că „se aud clopote de nuntă”. „Se aud, se aud, le aud și eu! Facem”, a spus Doinița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: