Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-a îmbrăcat Loredana Chivu în noaptea de Înviere. Blondina a atras toate privirile

Cum s-a îmbrăcat Loredana Chivu în noaptea de Înviere. Blondina a atras toate privirile

GALERIE FOTO (2) Cum s-a îmbrăcat Loredana Chivu în noaptea de Înviere.

Cum s-a îmbrăcat Loredana Chivu în noaptea de Înviere. La români, Paștele este o sărbătoare de familie, iar în noaptea de Înviere, multă lume merge la biserică pentru a lua lumină. Printre aceștia s-a numărat și Loredana Chivu, care a mers în satul său natal pentru a sărbători zilele Pascale. Cum și-a făcut apariția la biserică?

Cum s-a îmbrăcat Loredana Chivu în noaptea de Înviere. Blondina a atras toate privirile

Cum s-a îmbrăcat Loredana Chivu în noaptea de Înviere. Blondina a mers în noaptea de Înviere în satul său natal, Lungulețu, în Dâmbovița și nu a ratat participarea la biserică. Loredana Chivu a surprins pe toată lumea când a și-a făcut apariția. Vedeta a purtat un compleu casual, cu alb și negru, format din pantaloni și sacou și o pereche de botine cu toc înalt, asortate ținutei. Aceasta a postat o imagine pe rețelele de socializare, urându-le fanilor săi sărbători fericite. La 31 de ani, Loredana Chivu se poate declara o femeie împlinită.

Cum s-a imbracat Loredana Chivu in noaptea de Inviere

Fosta asistentă TV și-a cumpărat un penthouse în zona de lux a Capitalei, semnând marți actele de cumpărare a noii sale locuințe. Aceasta s-a fotografiat cu contractul în mână, dar și cu cheile de la viitoarea sa casă. Noua sa locuință este situată în cea mai bună zonă din Bucureștiu, mărturisindu-le fanilor săi cât de fericită este pentru că a reușit să-și împlinească această dorință. Acest lucru s-a întâmplat chiar în Săptămâna Mare, iar blondina crede că divinitatea este alături de ea mereu. ”Mi-a ajutat Dumnezeu, iar azi am dat cu pixul în Săptămâna Mare. Pentru mine e o realizare foarte mare”, a spus Loredana Chivu pe Instagram. De asemenea, blondina și-a cumpărat un bolid de lux în valoare de 380.000 de euro, iar în ultima vreme au existat zvonuri conform cărora aceasta ar fi cuplată cu un bărbat însurat, care i-ar fi făcut cadou mașina.

Loredana Chivu, probleme de sănătate după o intervenție estetică

Din păcate, blondina se confruntă cu probleme de sănătate după o intervenție estetică la fese. La începutul anului 2019, Loredana și-a operat posteriorul printr-o intervenție de injectare fesieră, iar de atunci, fosta asistentă tv și-a prezentat investiția din toate pozițiile. Deși implanturile cu silicoane au termen de valabilitate zece ani, nu așa stă treaba și când vine vorba de posterior. După câteva luni, blondina trebuia să facă o nouă operație, fapt pe care l-a și făcut recent.

Potrivit unor surse, blondina a repetat procedura de injectare fesieră la o clinică privată din București, o clinică vizată de-a lungul timpului de mai multe vedete de la noi. Însă, unul dintre medici ar fi folosit substanțe ieftine pentru a-i silicona posteriorul blondinei, iar intervenția ar fi fost un adevărat eșec. Ulterior, Loredana s-a dus iar la clinica unde a făcut procedura, după care a urmat o negociere dură cu proprietarul clincii. Acum, posteriorul bombat al vedetei este istorie. Clinica la care Loredana Chivu a efectuat procedura este deținută de un om de afaceri, nu de un medic. Acesta ar fi angajat mai mulți medici care asigură servicii, dar cu substanța care se injectează în fese ar fi probleme mari, după ce specialiștii i-au schimbat adevăratul nume.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: