Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Loredana Chivu înainte de operațiile estetice? Nimeni nu o mai recunoaște GALERIE FOTO

Cum arăta Loredana Chivu înainte de operațiile estetice? Nimeni nu o mai recunoaște GALERIE FOTO

GALERIE FOTO (7) Vârsta reală a Loredanei Chivu. Vedeta a fost operată de urgență în Turcia

Loredana Chivu este o una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul românesc! Asistenta TV atrage toate privirile bărbaților cu formele sale, însă nu a arătat întotdeauna așa!

Cum arăta Loredana Chivu înainte de operațiile estetice

Loredana Chivu stârnește invidie printre reprezentantele sexului frumos, mai ales pentru faptul că formele sale sunt de invidiat și nu se sfiește să le arate cu fiecare ocazie îmbrăcându-se sexy și provocator.

Însă ce nu știu multe dintre admiratoarele Loredanei este că aceasta nu a arătat dintotdeauna așa, ci este meritul multor operații estetice și eforturi considerabile. Poate că acum este o bombă sexy, dar înainte era și ea doar o fată obișnuită, care nu se putea lăuda cu forme deosebit de voluptuoase.

Cum arăta Loredana Chivu înainte de operațiile estetice? Nimeni nu o mai recunoaște GALERIE FOTO

Loredana Chivu a apelat la chirurgia plastică imediat cum a dat de gustul showbiz-ului. Aceasta a trecut prin multe transformări pentru a ajunge acest look de Barbie la care râvnesc multe femeie. Indiferent că este vorba de o dorință personală de arăta ântr-un anume fel sau că este vorba despre presiunile societății, care adesear provoacă standarde de frumusețe nerealiste, multe personalități din lumea mondenă ajung să apeleze la medicii esteticieni pentru a-și retușa defectele.

Cum arăta Loredana Chivu înainte de operațiile estetice? Nimeni nu o mai recunoaște GALERIE FOTO

Loredana Chivu a bifat toate cerințele pentru un corp ”perfect” și chiar dacă multe persoane o critică pentru ținutele ei prea sexy, aceasta se simte foarte bine în plielea ei, debordând de încredere în sine.

Și este de înțeles că acum se simte foarte bine în pielea ei, pentru că înainte de operații arăta complet diferit! În adolescență, Loredana Chivu era o tânără foarte slabă și purta cupa A la sutien, ceea ce probabil a complexat-o destul de mult. Nu se poate spune totuși că nu a avut întotdeauna potențial, pentru că a avut mereu un chip frumos și o înălțime potrivită pentru modelling.

În imagini se poate observa că Loredana Chivu nu a fost întotdeauna o bombă sexy, ci o fată obișnuită care aspira să devină celebră. în schimb, atitudinea provocatoare a avut-o întotdeauna, pentru că și „pe vremuri” poza în ipostaze foarte sexy. Cu buze mult mai mici și un bust nu tocmai impresionant, ea arăta cu totul altfel decât în prezent, cand reușeste să atragă toate privirile oriunde merge.

Cum arăta Loredana Chivu înainte de operațiile estetice? Nimeni nu o mai recunoaște GALERIE FOTO

Cine i-a dat primii bani pentru operațiile estetice

Primele operații estetice ale Loredanei Chivu au fost plătite din banii iubitului ei din perioada respectivă. Alex Necula a fost primul iubit al vedetei. Și, ca răsplată pentru faptul că a fost virgină, fotbalistul i-a plătit acesteia operațiile estetice pentru mărirea bustului și a buzelor.

”Pentru ca a fost virgina, Alex i-a pus Loredanei silicoane, i-a dat bani sa isi umfle buzele si ii satisfacea toate capriciile. Ea isi cumpara haine aproape zilnic, ceasuri, parfumuri. Totul pe banii lui Alex. La randul ei, Loredana mai trece cu vedea escapadele iubitului eu. Il si iubea, dar nici nu vroia sa piarda confortul de care se bucura”, a declarat o prietenă apropiată a vedetei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: