Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Chivu face furori în Dubai! A fost surprinsă la brațul unui milionar turc

Loredana Chivu face furori în Dubai! A fost surprinsă la brațul unui milionar turc

Ce studii are Loredana Chivu

Loredana Chivu face furori nu doar în România cu formele sale, ci și peste hotare, în Dubai. Blondina s-a fotografiat la brațul unui milionar turc.

Loredana Chivu a fost surprinsă la brațul unui milionar turc

Loredana Chivu este o norocoasă atunci când vine vorba de bărbați. Blondina se află în Dubai și a atras atenția unui milionar turc, la brațul căreia s-a fotografiat și a ținut să posteze pe rețelele de socializare. Mai exact, Loredana Chivu l-a sedus cu formele sale apetisante pe Nusr Et, celebrul bucătar din Dubai, informează Spynews.

Mai mult de atât, Loredana Chivu nu s-a mulțumit doar cu o poză cu celebrul chef ci a avut prilejul să mănânce direct din mâna magnatului. Nusr Et i-a preparat o bucată de carne de vită cu topping de…aur. Porția nu costă mai puțin de 1.200 de euro.

Foto: Spynews

Nusr Et este unul dintre cei mai cunoscuți măcelari și preparatori ai cărnii de lux din lume. El deține celebrul lanț de restauranțe și magazine destinate acestor preparate. El are o avere estimată la peste 50 de milioane de euro.

Loredana Chivu, detalii despre prima noapte de amor

Dacă vă întrebați despre prima noapte de amor a Loredanei Chivu, aflați că Alex Necula este bărbatul cu care aceasta a devenit femeie. „Pentru ca a fost virgina, Alex i-a pus Loredanei silicoane, i-a dat bani sa isi umfle buzele si ii satisfacea toate capriciile. Ea isi cumpara haine aproape zilnic, ceasuri, parfumuri. Totul pe banii lui Alex. La randul ei, Loredana mai trece cu vedea escapadele iubitului eu. Il si iubea, dar nici nu vroia sa piarda confortul de care se bucura”, spune o prietena a blondinei.

Concret, Loredana Chivu l-a cunoscut la vârsta de 15 ani pe Alex Nicula, iar despărțirea lor a fost una tumultoasă. Blondina a fost tunsă de Alex Nicula, fapt care i-a adus dosar penal acestuia.

„Intr-o vreme, relatiile dintre ei se racisera, Alex iesea mai mult cu baietii, asa ca Loredana s-a cuplat in secret cu un amic al iubitului oficial. Cand a aflat, Alex a mers acasa la Lory si a tuns-o.Nu e adevarat ca a tuns-o la 0, doar a ciopartit-o. Si am inteles ca a si lovit-o. Ea a reusit sa fuga intr-un final si sa cheme politia. S-au mai impacat de atunci, dar relatia nu a mai mers„, a mai povestit prietena acesteia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: