Redactia.ro
Home » Monden » Câte clase are Loredana Chivu? Dansatoarea preferată a maneliştilor nu s-a temut să recunoască

Câte clase are Loredana Chivu? Dansatoarea preferată a maneliştilor nu s-a temut să recunoască

Ce studii are Loredana Chivu

Loredana Chivu este o apariție extrem de sexy și o prezență constantă la televiziuni sau în videoclipuri. Totuși, puțini știu câte clase are, de fapt, vedeta! Iată ce studii a urmat Loredana Chivu

Câte clase are Loredana Chivu. Nimeni nu s-ar fi așteptat

S-a aflat câte clase are Loredana Chivu. Vedeta a reușit să faci bani încă de mică, așa că școala a fost pusă pe planul secund de blondină. Totuși, aceasta a reușit să termine liceul, a luat și examenul de Bacalaureat. Mai mult decât atât, Loredana Chivu a început și o facultate. Este vorba despre Facultatea de Drept din Sibiu. Însă, ea nu a reușit să o termine, acesta fiind un mare regret al său.

„Am făcut un liceu economic. Am început Facultatea de Drept, la Sibiu, dar n-am terminat-o, deci nu pot să mă laud cu ea. Acum regret că nu m-am ţinut mai mult de şcoală, dar asta e. O să-i îndemn pe copiii mei să înveţe”, a spus Loredana Chivu.

Ce operații estetice are Loredana Chivu. A recunoscut tot

Loredana Chivu nu se mai ferește să vorbească despre faptul că a apelat de mai multe ori la medicii esteticieni pentru a-și îmbunătăți înfățișarea. Astfel, ea a recunoscut că și-a făcut mai multe operații la bust, pentru a-și mări sânii. Loredana Chivu a apleat la specialiști și pentru a-și face un nas mai frumos. Și posteriorul Loredanei Chivu a avut puțin ajutor din partea medicilor esteticieni. La fel și buzele, în care are injectat acid hialuronic.

„O să spun în premieră câte operații am. Prima operație la sâni mi-am dorit-o că eram complexată că nu aveam. Am avut problemă cu acea operație, s-a infectat și a trebuit să urmeaze o reconstrucție, adică încă trei operații la sâni, până am ajuns să îi am așa. Altă operație este rinoplastia, am făcut-o pentru că nu puteam să respir și eram îngrozită cum o să arată dacă nu umblu și estetic. Restul sunt mici schimbări, injectări, buzele sunt injectate, acum doi ani le-am injectat, am grijă de mine. La fund nu am operație, sunt niște injecții. Ești puțin sedat, fără anestezie totală ”, a declarat Loredana Chivu.

Loredana Chivu își ține viața personală departe de curioși

Loredana Chivu spune că își dorește să fie mai discretă în ceea ce privește viața ei personală, pentru că expunerea ei nu face altceva decât să o afecteze în mod negativ.

„De-a lungul timpului am învăţat ce mă face pe mine fericită şi împlinită. E mai bine să-ţi ţii viaţa personală pentru tine, pentru că sunt oameni care mă plac, sunt oameni care nu mă plac şi oamenii rău au de obicei tendinţa să strice. Am ajuns la vârsta la care nu-mi mai doresc să stârnesc vreo invidie. A fost o greşeală din partea mea, o greşeală din care am învăţat. Învăţ din greşeli şi iau cu mine doar partea bună a lucrurilor. Atâta timp cât eu sunt fericită şi împlinită, restul nu mai contează. Trebuie să ştim să apreciem clipele de fericire pe care le trăim, să le trăim cu intensitate”, spunea Loredana Chivu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: