Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Chivu, o nouă operație estetică? Cum au surprins-o fanii

Loredana Chivu, o nouă operație estetică? Cum au surprins-o fanii

Loredana Chivu și-a găsit jumătatea_

Loredana Chivu este una dintre prezențele showbiz-ului românesc cu cele mai multe operații estetice. Corpul ei a trecut prin mâna medicilor esteticieni de mai multe ori. Blondina a fost surprinsă de fani, zilele acestea, din nou la o clinică de înfrumusețare. 

Loredana Chivu, o nouă operație estetică?

Loredana Chivu este una dintre vedetele din showbiz care este transformată total de operațiile estetice. Pare că îi place să se lase pe mâna medicilor și să își facă schimbări care să înnebunească bărbații. De curând, Loredana a fost din nou surprinsă la o clinică de înfrumusețare, iar fanii s-au întrebat dacă își va face o nouă schimbare.

Pe lângă operațiile estetice de la nivelul chipului, se vede cum vedeta are făcute modificări și la nivelul corpului. În urmă cu ceva timp, ea și-a pus silicoane de mari dimensiuni. Se zvonește că ar cântări nu mai mult de două kilograme, potrivit spynews.ro.

„Mi-am pus sâni și mi-am făcut o liposucție. Sunt foarte bandajată și nu se vede nimic. Nu mi-am scos decât grăsime. Nu mi-aș scoate o coastă. Sunt o femeie cerebrală. N-aș lua o hotărâre care să-mi afecteze sănătatea”, mărturisea Loredana Chivu, la acea vreme, pentru Antena Stars.

Ce schimbare și-a mai făcut Loredana Chivu

Fanii vedetei au surprins-o, de curând, cum a mers la o clinică din Capitală. S-au gândit că vedeta ar vrea să își facă o altă schimbare genetică.

„Am venit să mă fac frumoasă la cea mai frumoasă clinică”, a spus Loredana Chivu la InstaStory.

Loredana Chivu este una dintre dansatoarele preferate ale maneliștilor. Se zvonește că ar avea o nouă relație după ce a postat o fotografie de la un balcon cu un buchet mare de flori. După ce s-a despărțit de fostul iubit, Loredana Chivu declara:

O să caut toată viața mea iubirea adevărată… Din iubire am fost făcută, cu iubire am fost crescută… și nu mă pot adapta vremurilor „mult” prea moderne… Sunt sigură că undeva, cândva, tot ceea ce am scris eu acum va avea un sens…”, a transmis blondina pe Instagram.

Loredana Chivu, bătuă de Florin Salam

Loredana Chivu ar fi primit o palmă peste față de la Florin Salam după ce ea s-a apropiat de el și l-ar fi sărutat pe gură. Probabil că acesta a reacționat așa de teamă ca nu cumva soția lui să afle despre acest incident. Aceasta, având în vedere faptul că Florin Salam și soția lui abia s-au împăcat.

”Au inceput, din nou, sa vorbeasca si Florin a uitat de supararea lui. Acum, pentru cand au fost nasi, i-a dat cati bani a avut ea nevoie sa se imbrace, sa isi cumpere cele necesare. Mai mult, o punea sa dea si telefoane acasa, sa se asigure ca totul este in perfecta ordine cu toti cei trei copii, intreba chiar si de baiat, ceea ce e clar ca e un pas inainte. Ca nici nu voia sa auda de el, acum, pare-se, a inceput sa il indrageasca. Iar Roxana, vazand ca Florin a schimbat tonul, este doar lapte si miere. Stralucea de fericire, nu altceva„ a povestit un apropiat al cuplului în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: