Redactia.ro
Home » Monden » Ce mașini a avut Loredana Chivu. Cum l-a păcălit pe Leo de la Strehaia

Ce mașini a avut Loredana Chivu. Cum l-a păcălit pe Leo de la Strehaia

GALERIE FOTO (3) Loredana Chivu

Asistenta TV, Loredana Chivu a trecut prin momente șocante în urmă cu două zile. Mașina de lux a blondinei a fost incendiată în județul Vrancea de o tânără geloasă. Reacția blondinei după ce bolidul său de lux a ars ca o torță vineri seara.

Mașina Loredanei Chivu a fost incendiată

În dimineața zilei de vineri, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rutieră Golești au fost anunțati prin apel 112, cu privire la incendierea unei mașini parcate în localitatea Bizighești.

Ulterior, autoritățile au aflat că mașina incendiată îi aparține prezentatoarei Tv, Loredana Chivu. Potrivit informațiilor, o tânără de 25 de ani i-ar fi incendiat bolidul de lux prezentatoarei Tv.

Mașina Loredanei Chivu era un Mercedes GLE Coooupe, în valoare de 90.000 de euro. Conform Știrile ProTv, incendiul a fost provocat de o tânără de 25 de ani care bănuia că soțul ei are o relație extraconjugală cu o altă femeie.

Așadar, tânăra s-a urcat în mașina soțului și a plecat spre Bizigheșt pentru a-i cere socoteală presupusei amante a soțului ei, iar pe drum a cumpărat o sticlă de benzină cu care a aruncat pe mașină.

În mașină presupusei amante se află fratele Loredanei Chivu, care circula cu mașina ei. După ce a fugit de la locul faptei, femeia a scăpat ambele telefoane ale soțului ei care au fost găsite ulterior de autorități.

Blondina al cărei bolind s-a aflat la momentul nepotrivit, în locul nepotrivit a reacționat pe rețelele de socializare după ce mașina de lux i-a fost incendiată.

”☺️ #nothincanstopme #godsplan” – ”Nimic nu mă poate opri, acesta a fost planul lui Dumnezeu”, a scris Loredana Chivu.

View this post on Instagram

🤍☺️ #nothincanstopme #godsplan

A post shared by Loredana Chivu ♠️ (@loredanachivu_official) on

Leo de la Strehaia i-a cumpărat mașină de lux prezentatoarei TV cu banii câștigați la pariuri

În urmă cu șase ani, Leo de la Strehaia ținea morțiș să o cucerească pe Lorenda Chivu, iar pentru asta ar fi făcut orice. Și a și făcut!

Leo i-a cumpărat blondinei un BMW X5, pentru a-i arăta dragostea pe care i-o purta. Însă, Loredana a refuzat să aibă o relație cu el, motiv pentru care Leo a dat-o în judecată pentru a-și recupera mașina de lux.

Într-un final, Loredana a avut câștig de cauză, iar mama vedetei a blestemat-o pe blondină, în direct la TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: