Redactia.ro
Home » TV » Florin Salam a bătut-o în club pe Loredana Chivu

Florin Salam a bătut-o în club pe Loredana Chivu

Florin Salam a bătut-o în club pe Loredana Chivu

Se pare că în timpul unei petreceri dintr-un club din capitală, Loredana Chivu și Florin Salam au dat nas în nas. Loredana Chivu s-a dovedit a fi foarte emoționată de întâlnirea neașteptată cu regele manelelor.

Atunci când s-au întâlnit în club, Loredana Chivu a sărit de gâtul lui Florin Salam și l-a sărutat pe gură. Acesta s-a arătat foarte deranjat de gestul blondei și i-a dat o palmă peste față. Probabil că acesta a reacționat așa de teamă ca nu cumva soția lui să afle despre acest incident. Aceasta, având în vedere faptul că Florin Salam și soția lui abia s-au împăcat.

„Au inceput, din nou, sa vorbeasca si Florin a uitat de supararea lui. Acum, pentru cand au fost nasi, i-a dat cati bani a avut ea nevoie sa se imbrace, sa isi cumpere cele necesare. Mai mult, o punea sa dea si telefoane acasa, sa se asigure ca totul este in perfecta ordine cu toti cei trei copii, intreba chiar si de baiat, ceea ce e clar ca e un pas inainte. Ca nici nu voia sa auda de el, acum, pare-se, a inceput sa il indrageasca. Iar Roxana, vazand ca Florin a schimbat tonul, este doar lapte si miere. Stralucea de fericire, nu altceva„ a povestit un apropiat al cuplului în urmă cu ceva timp.

Citește și: Reacția lui Emanuel Macron după ce președintele Braziliei i-a jignit soția

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: