Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Chivu și-a găsit jumătatea? Gestul care a dat-o de gol

Loredana Chivu și-a găsit jumătatea? Gestul care a dat-o de gol

Loredana Chivu și-a găsit jumătatea_

Loredana Chivu se declara o femeie liberă după ce s-a despărțit de iubitul său. În urmă cu câteva luni, blondina a transmis un mesaj controversat pe rețelele de socializare. Recent, Loredana și-a pus fanii pe gânduri cu ultimele postări, făcându-i să se gândească dacă nu cumva, blondina iubește din nou.

Loredana Chivu și-a găsit jumătatea? Gestul care a dat-o de gol

Loredana Chivu, în vârstă de 30 de ani este o femeie independentă, care a avut câteva relații eșuate. Cu toate că s-a despărțit în urmă cu câteva luni de iubitul său, se pare că blondina iubește din nou. Recent, aceasta a creat confuzie în rândul fanilor după ce a postat pe rețelele de socializare cadourile primite într-o searp, alături de câteva mesaje cu subînțeles.

Deși susține clar și răspicat că este o femeie singură, postările ei spun altceva. Aceasta a fost răsfățată în ultimele zile cu aranjamente florale, din trandafiri roșii și albi, în formă de inimă.

Loredana Chivu surprinsă în ipostaze inedite

Aceasta s-a fotografiat pe balcon, în timp ce ține în mână un buchet de flori, îmbrăcată într-un halat alb. Blondina le-a încântat privirile bărbaților, lăsând la vedere ceea ce doar iubitul său ar trebui să vadă. Mai mult, Loredana Chivu a înlocuit mesajele prin care spune că este o femeie singură, cu cele care indică că inima i-a fost furată de un bărbat.

După ce s-a despărțit de fostul său iubit, Loredana a postat un mesaj surprinzător pe rețelele de socializare. „O să caut toată viața mea iubirea adevărată… Din iubire am fost făcută, cu iubire am fost crescută… și nu mă pot adapta vremurilor „mult” prea moderne… Sunt sigură că undeva, cândva, tot ceea ce am scris eu acum va avea un sens…”, a transmis blondina pe Instagram. De-a lungul carierei sale, Loredana a vorbit deschis despre relațiile sale și despre operațiile estetice la care a recurs în toți acești ani.

View this post on Instagram

Happyness♥️

A post shared by Loredana Chivu ♠️ (@loredanachivu_official) on

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: