Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Chivu, detalii despre prima noapte de amor. Cu cine și-a pierdut virginitatea

Loredana Chivu, detalii despre prima noapte de amor. Cu cine și-a pierdut virginitatea

GALERIE FOTO (6) Loredana Chivu, detalii despre prima noapte de amor

Loredana Chivu, detalii despre prima noapte de amor. De-a lungul timpului, Loredana Chivu a fost implicată în mai multe scandaluri sau situații penibile. Cu toate astea, blondina și-a asumat întotdeauna faptele și a fost sinceră de fiecare dată. Așa s-a întâmplat și când a povestit despre prima noapte de amor.

Loredana Chivu, detalii despre prima noapte de amor. Cu cine și-a pierdut virginitatea

Loredana Chivu a fost întotdeauna o personalitate greu de trecut cu vedere aîn showbiz-ul românesc. De-a lungul timpului aceasta a fost implicată în multe scandaluri sau situații penibile, iar unul dintre subiecte a fost cel legat de virginitate. Ei bine, la un moment dat,prietene cea mai bună a acesteia a spus adevărul cu privire la prima noapte de amor a Loredanei Chivu. POtrivit acesteia, Alex Necula este bărbatul cu care aceasta a devenit femeie. De asemenea, tot acesta a fost cel care i-a satisfăcut plăcerile în prima noapte. „Pentru ca a fost virgina, Alex i-a pus Loredanei silicoane, i-a dat bani sa isi umfle buzele si ii satisfacea toate capriciile. Ea isi cumpara haine aproape zilnic, ceasuri, parfumuri. Totul pe banii lui Alex. La randul ei, Loredana mai trece cu vedea escapadele iubitului eu. Il si iubea, dar nici nu vroia sa piarda confortul de care se bucura”, spune o prietena a blondinei.

Astfel fotbalistul și Loredana au avut o relație, încă de pe vremea când blondina avea doar 15 ani. Cu toate astea, despărțirea dintre cei doi a avut loc cu scandal, blondina fiind tunsă de fotbalist. Ba chiar a rămas fără podoaba capilară, iar Nicula s-a ales cu dosar penal. „Intr-o vreme, relatiile dintre ei se racisera, Alex iesea mai mult cu baietii, asa ca Loredana s-a cuplat in secret cu un amic al iubitului oficial. Cand a aflat, Alex a mers acasa la Lory si a tuns-o.Nu e adevarat ca a tuns-o la 0, doar a ciopartit-o. Si am inteles ca a si lovit-o. Ea a reusit sa fuga intr-un final si sa cheme politia. S-au mai impacat de atunci, dar relatia nu a mai mers„, a mai povestit prietena acesteia.

Alex Necula, primul barbat din viata Loredanei Chivu

Relațiile de dragoste ale Loredanei Chivu

Loredana Chivu a avut o relație și cu Mihai Colesnicov au fost împreună timp de patru ani, și chiar dacă părea că au o relație perfectă, aceasta a fost un adevărat eșec. Cei doi s-au despărțit cu mare scandal. “E rusinos ce mi s-a intamplat! Una e sa ai o aventura, alta e sa ai o relatie si sa vorbesti urat de femeia cu care stai in casa! Imi asum despartirea, asa cum mi-am asumat relatia asta falsa! A invins si dragostea de data asta… se pare ca e indragostit de o bagaboanta! Este cu alta de cateva luni… sa fie fericit! Problema e de ce m-a mintit pe mine cand i-am zis clar ca nu il tine nimic langa mine si ca e liber oricand sa fie cu cine vrea, Cu conditia sa fie sincer cu mine. El a ales sa–si imparta viata cu altcineva in timp ce pe mine ma mintea ca ma iubeste…”, declara Loredana, după ce s-a despărțit de Mihai.

Ulterior, Loredana a mai avut relații pasagere, și printre cei care au avut o relație cu ea s-a numărat și None, de la Puterea Dragostei. De asemenea, să nu uităm de telenovela dintre Leo de la Strehaia și Loredana Chivu și despre cadourile luxoase pe care acesta i le făcea blondinei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: