Redactia.ro
Home » Monden » Moș Crăciun a venit cu bani la Loredana Chivu. Cât de cuminte a fost blondina!

Moș Crăciun a venit cu bani la Loredana Chivu. Cât de cuminte a fost blondina!

Ce studii are Loredana Chivu

Loredana Chivu a fost cuminte de Crăciun, iar Moș Crăciun a răsplătit-o cu daruri. Și nu cu daruri oarecare, ci cu…bani. Și-a impresionat toți fanii.

Moș Crăciun a venit cu bani la Loredana Chivu

Loredana Chivu a fost cuminte anul acesta, iar Moș Crăciun a ținut să o răsplătească. Blondina a primit de la Moșul bani și i-a impresionat pe fani, informează Spynews.

Moș Crăciun i-a adus divei sexy un plic roșu cu câteva bancnote de 2500 lei. De altfel, Loredana Chivu s-a pozat într-o ținută roșie cu silicoanele pe afară. Imediat fanii au reacționat cu mesaje de admirație pentru aceasta.

Captură cu banii primiți de Loredana Chivu de la Moș Crăciun,

Craciun fericit bby❗️🧚🏾‍♀️/ Crăciun fericit și sărbători fericite alături de cei dragi 🎊/ Sărbători fericite alături de cei dragi ție!!🔥/ Cat de frumoasa esti, Loredana/ Esti mai frumoasa decat lunea dimineata/ Ambele poze fenomenale! Craciun plin de iubire, femeie superba ce esti”,sunt câteva dintre sutele de mesaje primite.

Loredana Chivu și-a mai făcut o intervenție

Loredana Chivu este cunoscută pentru operațiile sale estetice. Ultima oară a apelat la o altă intervenție, nu o operație, dar o procedură de albire a dinților.

”Super fericită! În sfârșit pot să zâmbesc așa, din suflet, cum îmi place mie și să am dantura asta perfectă creeată de doctorul … 🤍 Nu am cuvinte! Am avut un an greu din punct de vedere al sănătății și acest lucru mi-a afectat foarte tare dantura mea naturală… Devenise un complex…”, a scris Loredana Chivu pe contul său de Instagram.

În urmă cu doi ani, la Antena Stars, Loredana Chivu a dezvăluit câte operații estetice are.

”Am o rinopastie, pentru că am fost obligată, am fost lovită când eram mică, nu putea să respir cu nara stângă. Am umblat şi la forma nasului. Am la sâni câteva operaţii pentru că am avut o problemă. (…). Am vorbit la tine în emisiune despre problema la sâni. În rest, am injectări. Cinci operaţii, patru la sâni, una la nas. (…) Nu, nu am cercei în sâni”, a mărturisit Loredana Chivu în cadrul emisiunii “Răi da’ buni”.

De altfel, blondina vrea să devină și mamă în viitorul apropiat. Însă, ea pune totul în seama lui Dumnezeu.

”Asta nu ştiu, acum sunt singură, nu mă vezi? Am venit singură. Nu pot să spun. De fiecare dacă când am povestit s-a întâmplat ceva. Vreau să fiu fericită în privat. De căsătorit, o să ma căsătoresc când vrea Dumnezeu. Până la 30 de ani vreau să am copil. De mică mi-am dorit asta, încă de când m-am dezvoltat ca femeie.Nu sunt într-o relaţie. Sunt liniştită, îmi doresc să mă concentrez pe altceva, în primul rând pentru mine şi apoi pentru ceilalţi. Dacă eşti Zen, toate lucrurile bune vin înapi la tine”, a mai spus Loredana Chivu în cadrul emisiunii “Răi da’ buni”.

Loredana Chivu a devenit cunoscută în lumea mondenă datorită clipurilor de manele în care apărea dansând, de-a lungul timpului, dar și prin intermediul emisiunii lui Dan Capatos de la Antena Stars, care se numea pe atunci, Un Show Pacatos.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: