Redactia.ro
Home » Monden » Reacția Biancăi Drăgușanu, după ce Alex Bodi i-a făcut scandal în plină stradă: „Eu sunt fericită”

Reacția Biancăi Drăgușanu, după ce Alex Bodi i-a făcut scandal în plină stradă: „Eu sunt fericită”

GALERIE FOTO (2) Reacția Biancăi Drăgușanu, după ce Alex Bodi i-a făcut scandal în plină stradă

Reacția Biancăi Drăgușanu, după ce Alex Bodi i-a făcut scandal în plină stradă. Alex Bodi pare să nu renunțe atât de ușor de Bianca Drăgușanu. Recent, afaceristul i-a făcut scandal blondei la un salon de cosmetică, aceasta reușind cu greu să plece. Acum, Bianca a avut prima reacție după confruntarea cu Alex Bodi.

Reacția Biancăi Drăgușanu, după ce Alex Bodi i-a făcut scandal în plină stradă: „Eu sunt fericită”

Reacția Biancăi Drăgușanu, după ce Alex Bodi i-a făcut scandal în plină stradă. În urmă cu o zi, Bianca Drăgușanu a fost implicată într-un scandal cu Alex Bodi, după ce acesta a mers la salonul de înfrumusețare în care se afla blondina. Afaceristul a încercat să vorbească cu ea, dar fosta asistentă tv l-a refuzat. Deși Bianca nu a vrut să stea la discuții cu el, Alex Bodi a urmărit-o în drum spre mașină, dar ea nu a vrut să-i dea nicio replică.

Astăzi, Bianca a postat pe Instagram un clip video în care mărturisește că ea fericită, chiar dacă problemele se țin lanț de ea. ”În pofida tuturor lucrurilor care mi se întâmplă eu sunt foarte fericită astăzi pentru că îmi stă părul bine. Voi cum sunteți? Geană pe Bianca Drăgușanu? Să știți că eu am o viață foarte frumoasă, sunt foarte activă și îi mulțumesc lui Dumnzeu că sunt cerebrală, că am un copil sănătos și că sunt fericită. Geană pe Bianca, amețitelor. Efectiv cred că starea mea de bine se datorează faptului că am dormit foarte bine aseară și sunt așa împăcată cu mine și dacă stau bine să mă gândesc eu n-am nimic să-mi reproșez mie, ceea ce cred eu că e foarte bine”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram

Alex Bodi nu se împacă nu ideea că Bianca Drăgușanu are o nouă relație

Deși s-au despărțit, afaceristul din Mediaș nu se poate împăca cu ideea că fosta lui soție și-a refăcut viața. Alex Bodi nu renunță la Bianca Drăgușanu, în ciuda faptului că povestea lor de dragoste a fost una cu scântei. Se pare că bărbatul este gelos pe relația pe care vedeta o are cu Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu. Potrivit cancan.ro,afaceristul o urmărește și încearcă să vorbească cu ea pentru a o face să se întoarcă la el. Cu toate astea, Bianca Drăgușanu este mai hotărâtă ca niciodată să-l dea uitării pe fostul soț. După ce a înceercat să vorbească cu ea la salonul de înfrumusețare, acesta ar l-ar fi sunat pe Gabi pentru a-i spune că Bianca se întâlnește cu el pe ascuns. Enervat de faptul că Alex Bodi se află mereu în preajma iubitei sale, fiul de milionar i-a spus să îi lase în pace și să nu se mai bage în relația lor.

Bianca Dragusanu si ALex Bodi

Reamintim că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut o relație năbădăioasă, dar în cele din urmă, fiind presărată cu numeroase despărțiri. De fiecare dată, Bianca se întorcea în brațele afaceristului cu speranța că lucrurile se vor remedia. Anul trecut, Binaca a decis să rupă orice legătură cu Alex Bodi, acuzându-l public că a agresat-o fizic de multe ori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: