Redactia.ro
Home » Monden » Lui Gabi Bădălău i s-au aprins călcâiele după EBA? Cum ar fi încercat să ajungă în atenția fiicei lui Traian Băsescu

Lui Gabi Bădălău i s-au aprins călcâiele după EBA? Cum ar fi încercat să ajungă în atenția fiicei lui Traian Băsescu

GALERIE FOTO (2) Lui Gabi Bădălău i s-au aprins călcâiele după EBA

Lui Gabi Bădălău i s-au aprins călcâiele după EBA? Gabi Bădălău pare că nu știe ce vrea.  În timp ce încearcă să fie un bărbat exemplu pentru Bianca Drăgușanu, fiul fostului ministru al Economiei i-ar trimit mesaje și flori Elenei Băsescu.

Lui Gabi Bădălău i s-au aprins călcâiele după EBA? Cum ar fi încercat să ajungă în atenția fiicei lui Traian Băsescu

Lui Gabi Bădălău i s-au aprins călcâiele după EBA? Despărțindu-se de soția sa, Claudia Pătrășcanu, Gabi Bădălău a reușit să o cucerească pe Bianca Drăgușanu, fosta soție a lui Alex Bodi. Se pare că blondina se simte bine alături de fiul fostului ministrul al Economiei. Pe 15 iunie, cei doi aveau în plan să se căsătorească, dar Alex Bodi ar fi intervenit și le-ar fi stricat fericirea. Cu toate astea, Gabi Bădălău nu renunță la Bianca, dar, între timp, ar încerca să o combine pe Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte al României.

Potrivit Cancan.ro, Bădălău îi trimite numeroase mesaje și flori, asta în timp ce vrea să îi demonstreze Biancăi Drăgușanu că este bărbatul perfect pentru ea. EBA nu ar fi interesată de avansurile acestuia, fiind focusată pe creșterea celor trei copii pe care îi are.

La mijlocul săptămânii trecute, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au întâlnit într-un local de lux de pe malul lacului Herăstrău, La Brasserie. În același loc, Adrian Minune le-a cântat câteva melodii de dragoste, iar blondina a primit din partea fostului soț mai multe buchete de flori. Ulterior, la restaurant și-a făcut apariția și Gabi Bădălău, care a aflat de tot ce se întâmplă. Acesta ar fi luat-o pe Bianca de la masă, ar fi făcut o scenă de gelozie și ar fi început să se certe cu blondina în stradă. Mai mult, Gabi Bădălău i-ar fi rupt buchetele de flori primite de la Alex Bodi.

Bianca Dragusani si Gabi Badalau

Claudia Pătrășcanu, despre divorțul cu Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au avut o nouă înfățișare în fața judecătorilor legat de divorțul intentat în urmă cu aproape 2 ani. Bruneta a ieșit cu zâmbetul pe buze din sala de tribunal, semn că magistrații au luat decizii bune în favoarea sa. Vedeta a declarat că vrea să încheie pentru totdeauna scandalul cu tatăl copiilor săi. Claudia și-ar dori ca cei doi băieți pe care-i are cu Gabi Bădălău să rămână la mamă, iar pentru a primit ce vrea, artista a depus mai multe dovezi la dosar, printre care se numără și două înregistrări.

La rândul lui, Gabi Bădălău a venit în fața magistraților c o convorbire telefonică, mărturisind că a încercat să rezolve lucrurile cu calm. Se pare că între cei doi nu mai există cale de împăcare. Afaceristul susține că nu mai vrea să se certe cu fosta parteneră. Cei doi copii locuiesc în prezent cu Claudia, fiul fostului senator Niculae Bădălău având dreptul de vizită în weekend, la un interval de două săptămâni. „Cred că mai avem foarte puțin și vom termina. Bineînțeles, nu mai puneți întrebarea asta. E normal ca cei mici să rămână la mamă. Nu pot să răspund la întrebarea aceasta, e deplasată. Dar nu e normal să rămână copiii la mamă? Bineînțeles că au nevoie și de tată.Nu au mai ajuns la Bolintin, tatăl mi i-a adus acasă plângând și acolo a fost și un incident cu șoferul. Nu vreau să vorbesc despre asta, este deja o plângere penală”, a spus Claudia Pătrășcanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini