Redactia.ro
Home » Exclusiv » EXCLUSIV. Împăcare între ”Războinicii” de la Survivor România. Alin Sălăjean vrea să facă pace cu Sorin

EXCLUSIV. Împăcare între ”Războinicii” de la Survivor România. Alin Sălăjean vrea să facă pace cu Sorin

GALERIE FOTO (4)

Alin Sălăjean, fostul membru al echipei Războinicilor de la Survivor România, vrea să lase deoparte rivalitățile și să ajungă la pace cu Sorin, proaspăt eliminat. Alin Sălăjean a spus în exclusivitate pentru Redacția.ro că îl invită atât pe Sorin, cât și pe restul colegilor din echipă, acasă la el, odată ce competiția din Republica Dominicană se va sfârși.

Împăcare între ”Războinicii” de la Survivor România. Alin Sălăjean vrea să facă pace cu Sorin

Fostul ”războinic” Alin Sălăjean a declarat în exclusivitate pentru Redacția.ro că nu are nimic personal cu Sorin, în pofida disensiunilor care s-au creat între ei. ”Buturuga Mică”, așa cum a fost poreclit la Survivor România, i-a transmis chiar ”sănătate” lui Sorin, după ce a fost eliminat din motive medicale.

Sorin, eliminat de la Survivor România! Care a fost motivul

”La fel am ieșit și eu din cauze medicale și ii doresc sănătate și să-și rezolve toate problemele medicale”, ne-a precizat Alin Sălăjean.

Alin Sălăjean, despre schimbarea atitudinii lui Sorin: ”A gândit-o bine”

După eliminarea lui Starlin de la Survivor, Sorin și-a recunoscut  atitudinea impunătoare față de coechipierii săi, în special față de Albert.  El și-a dat seama că a atras multă antipatie din partea publicului. Drept urmare, și-a cerut iertare  atât telespectatorilor, cât și părinților lui Albert, pentru felul cum s-a comportat. Despre această situație, Alin Sălăjean este de părere că Sorin ”a gândit-o bine”.

Alin Sălăjean a răbufnit la adresa lui Sorin după ce l-a imitat în consiliul de eliminare de la Survivor - Radio Impuls

”Eu îi apreciez toate aceste acțiuni în ultimul timp pentru ca inclusiv el spunea ca toată lumea merită a doua șansă, chiar și a treia șansa. La fel sunt de părere și eu. Personal, nu am absolut nimic cu Sorin. Cred ca a gândit-o bine. Si-a dat seama ca a greșit chiar dacă nu recunoaste. Adică în momentul în care tu-ti ceri iertare fata de părinții lui Albert și fata de publicul din România pana la urma iti dai seama ca unele acțiuni ale tale acolo nu au fost cele potrivite”, a mai adăugat Alin Sălăjean.

Alin Sălăjean vrea să facă reuniune cu toți ”Războinicii”

Alin Sălăjean vrea să se revadă cu toți ”Războinicii”, după terminarea emisiunii Survivor România. Îi invită la el acasă, ”la Cluj-Napoca, inclusiv pe Musty cu care am avut divergente mult mai mari decât cu Sorin”, a punctat Alin.

”Noi în acest moment suntem încă împărțiți. Eu îmi doresc ca toți cei care au fost în echipa Războinicilor după vor ieși toți din acest show de televiziune, sa fim împreună, sa ne iertam greselile pt ca și eu am greșit, toată lumea am greșit. În momentul când se termina tot, sa-i invit pe toti, acasă la mine la Cluj Napoca, inclusiv pe Musty cu care am avut divergente mult mai mari decât cu Sorin”, ne-a mai mărturisit Alin Sălăjean.

Survivor România devine din ce, în ce mai interesant! În echipa ”Războinicilor” au mai rămas doar cinci membri după eliminarea lui Sorin. Rămâne de văzut ce conflicte vor mai apărea, având în vedere că Sorin a plecat acasă, din motive medicale, iar Albert pare astfel ocolit de altercații.

Sorin Pușcașu de la Survivor, adevărul despre conflictele cu Albert Oprea: „Mi-am cerut scuze...” - WOWBiz

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: