Redactia.ro
Home » Monden » Albert și Maria formează un cuplu la Survivor Romania 2021! Cum au fost surprinși cei doi în toiul nopții 

Albert și Maria formează un cuplu la Survivor Romania 2021! Cum au fost surprinși cei doi în toiul nopții 

Albert și Maria formează un cuplu la Survivor Romania 2021! Cum au fost surprinși cei doi în toiul nopții 

Albert și Maria Chițu din echipa Războinicilor de la Survivor România pare că nu își mai ascund sentimenele. Camerele de supraveghere au surprins câteva gesturi tandre între cei doi. 

Albert și Maria formează un cuplu la Survivor Romania 2021! Cum au fost surprinși cei doi în toiul nopții

Albert Oprea și Maria Chițu nu sunt doar alianți pe teren, aceștia par că formează un cuplu în toată regula, iar acest lucru s-a văzut și pe imaginile suprinse de camerele de supraveghere. Cei doi Războinici par mai sudați ca niciodată în ciuda acuzațiilor pe care restul echipei le lansează asupra lor.

De asemenea, Adelina Damian este convinsă că între ei este mai mult decât o relație amoroasă, ci și o relație bazată pe o strategie la Survivor Romania.

”Simbioza dintre ei funcționează foarte bine. Maria stă liniștită că Albert n-o s-o voteze, Albert are și el pe cineva seara lângă el”, a spus aceasta.

Pe de altă parte, Albert este de părere că Adelina nu face decât să caute conflict cu el pentru că are cel mai mare coeficient din partea publicului.

”Cred că încearcă un mic conflict cu mine. Cred că cu mine pentru că sunt favoritul publicului și am cel mai mare coeficient din partea publicului…”, a spus Războinicul.

Mai mulți Războinici au avut păreri negative la adresa Mariei Chițu, însă Bogdan Urucu, ultimul concurent eliminat de la Survivor România a făcut căteva declarații interesante la adresa ei.

”În primele două zile când am ajuns, încă existau tensiuni între Maria și Sorin. Mie nu mi s-a părut că avea o atitudine sfidătoare, m-am înțeles bine cu ea, râdeam și făceam glume cu ea. Nu am nimic de spus despre ea. Nu a folst niciodată distantă. Avea momentele ei, când se ducea și stătea pe o piatră. Dar toți aveam momentele noastre”, a acesta.

Maria de la Survivor spune ce i-a făcut Culiță Sterp în timpul competiției

Maria Chițu de la Survivor România a făcut furori în rândul concurenților. Dezvăluirile făcute de blondină au stârnit numeroase reacții. Războinica a spus fără perdea tot ce i-a făcut Culiță Sterp de când a ajuns în jungla din Republica Dominicană.

Coechipiera Războinicilor susține că artistul de muzică de petrecere se numără printre bărbații care i-au făcut avansuri de când a intrat în competiția sportivă de la Kanal D. Concurenta s-a aflat în centrul atenției în ediția din seara de sâmbătă, 24 aprilie, când a făcut dezvăluiri surprinzătoare.

Cel care a remarcat-o de fiecare dată pe Maria Chițu a fost manelistul Jador, însă de când vedeta a fost eliminată din cauza problemelor de sănătate, Războinica susține că un alt participant și-a îndreptat atenția asupra sa, referindu-se la nimeni altul decât Culiță Sterp.

”În primul rând, Culiță s-a băgat în seamă și a spus anumite lucruri și am comentat la ce a spus el…”, a declarat Maria Chițu la cel de-al doilea Consiliu de nominalizare de la Survivor România din această săptămână.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: