Redactia.ro
Home » Monden » Maria Chițu de la Survivor, nominalizată spre eliminare alături de Albert. Ce îi reproșează colegii de echipă

Maria Chițu de la Survivor, nominalizată spre eliminare alături de Albert. Ce îi reproșează colegii de echipă

Maria de la Survivor Romania

”Războinicii” au nominalizat-o, sâmbătă seara, pe Maria pentru a pleca acasă. Ea este a doua din ”echipa albastră” propusă pentru a părăsi competiția, alături de Albert.

Maria Chițu de la Survivor, nominalizată spre eliminare alături de Albert. Ce îi reproșează colegii de echipă

Tensiunea a atins cote maxime, sâmbătă seara, în echipa ”Războinicilor” de la Survivor România. Aceștia au pierdut al doilea joc pentru imunitate și au trebuit să facă a doua nominalizare pentru eliminare. Au propus-o pe Maria. Colegii îi reproșează că este falsă și că refuză se se integreze cu ei.

Maria Chițu se aștepta să fie nominalizată pentru a pleca acasă. Este de părere că a dat tot ce are mai bun pe traseu.

„Nu este prima dată când sunt nominalizată. Am mai fost împreună cu alți colegi dintre care a ieșit Vera. Mă simt ..nici nu știu cum mă simt. Vreau să spun că am făcut tot ce am putut pe traseu, am dat tot ce am avut mai bun. În camp poate nu m-am descurcat cel mai bine, dar am încercat. Cum va fi va fi. Dacă va fi să ies, eu o să ies eu, dacă va fi să iasă altcineva, o să iasă altcineva.Nimic mai mult”, a spus Maria Chițu, potrivit wowbiz.ro.

Maria Chițu, ceartă cu Sorin Pușcașu

Sorin și Maria s-au contrazis în timpul consiliului de nominalizare. Acesta îi consideră vinovați pe Maria și Albert pentru că nu ar aduce un atmosferă pozitivă în echipă. Drept urmare, din cauza lor s-ar pierde puncte pe traseu. Sorin este de părere că unul dintre ei ar trebui să fie eliminat.

”Problema în echipă este starea de spirit. Cândva eu eram persoana care ridica echipa de pe bancă, apoi am simțit că energia mea nu mai trbuie dată către echipă. Acolo a intervenit Starlin, el a plecat și în momentul de față nu mai e  nimeni să ridice echipa. Eu nu mai vreau să fiu acea persoană pentru că avem în echipa oameni care se gândesc la individuale. Și nu se merită. Suntem aceeași oameni, avem două mâini și două picioare și nu cred că Faimoșii sunt mai buni. Ei au o stare de spirit mai bună, se roagă pentru același scop, noi nu. Să plece de la noi cine trebuie să plece, nu cum s-a întâmplat în trecut. Să plece persoanele care nu  mai merită să fie aici”, a spus Sorin.

Și săptămâna trecută ”Războinicii” au pierdut două jocuri de imunitate. Starlin a părăsit competiția.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: