Redactia.ro
Home » Monden » Maria de la Survivor spune adevărul! Ce i-a făcut Culiță Sterp în timpul competiției: ”A spus anumite lucruri”

Maria de la Survivor spune adevărul! Ce i-a făcut Culiță Sterp în timpul competiției: ”A spus anumite lucruri”

GALERIE FOTO (2) Maria de la Survivor Romania

Noi detalii despre concurenții de la Survivor ies la iveală! Se pare că Maria Chițu a făcut declarații incendiare despre Culiță Sterp.

Maria de la Survivor spune adevărul despre Culiță Sterp

Maria Chițu de la Survivor România a făcut furori în rândul concurenților. Dezvăluirile făcute de blondină au stârnit numeroase reacții. Războinica a spus fără perdea tot ce i-a făcut Culiță Sterp de când a ajuns în jungla din Republica Dominicană.

Coechipiera Războinicilor susține că artistul de muzică de petrecere se numără printre bărbații care i-au făcut avansuri de când a intrat în competiția sportivă de la Kanal D. Concurenta s-a aflat în centrul atenției în ediția din seara de sâmbătă, 24 aprilie, când a făcut dezvăluiri surprinzătoare.

Cel care a remarcat-o de fiecare dată pe Maria Chițu a fost manelistul Jador, însă de când vedeta a fost eliminată din cauza problemelor de sănătate, Războinica susține că un alt participant și-a îndreptat atenția asupra sa, referindu-se la nimeni altul decât Culiță Sterp.

”În primul rând, Culiță s-a băgat în seamă și a spus anumite lucruri și am comentat la ce a spus el…”, a declarat Maria Chițu la cel de-al doilea Consiliu de nominalizare de la Survivor România din această săptămână.

Maria de la Survivor spune adevărul! Ce i-a făcut Culiță Sterp în timpul competiției: ”A spus anumite lucruri”

Replica Mariei l-a făcut pe Culiță să se rușineze și să-și pună mâinile la ochi, în timp ce Zanni și Seby au izbucnit în râs instant. Hohotele de râs au ținut câteva secunde bune, Maria Chițu fiind mărul discordiei și în propria echipă.

”Te ador, Culiță…”, a mai spus Maria Chițu la adresa lui Culiță Sterp.

Zanni nu a privit cu ochi buni acest show, fiind de părere că tânăra încearcă să intre pe sub pielea Faimosului, deși acesta are iubită acasă.

Culiță Sterp a încălcat regulamentul de la Survivor România

Dorul de viitoarea lui soție și mama copilului lui, l-a făcut pe Culiță Sterp să încalce cea mai importantă regulă a emisiunii Survivor România. Acesta și-a pus viața în periocol și i-a panicat pe toți. Faimosul resimte din ce în ce mai tare lipsa familiei sale, mărturisind că suferă enorm pentru că nu este alături de viitoarea lui soție în această perioadă, mai ales că aceasta este însărcinată și îi va dărui cântărețului un băiețel.

Mai mult, Culiță Sterp spune că se simte vinovat pentru că nu împărtășește această experiență cu iubita lui, iar cu puțin timp în urmă declara că nu știe cât va mai rezista în această competiție.

Astfel că, din cauza dorului și pentru a-și pune ordine în gânduri, Culiță Sterp a vrut să fie singur și a plecat în junglă să mediteze. El s-a îndepărtat prea mult de tabăra Faimoșilor și s-a rătăcit pentru câteva ore, fără ca nimeni să știe ce s-a întâmplat cu el. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a anunțat consecințe grave pentru abaterea de la regulament, pentru că, prin gestul său, Faimosul și-a pus viața în pericol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: