Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp a încălcat regulamentul de la Survivor România! Acesta resimte din ce în ce mai tare dorul de soția lui

Culiță Sterp a încălcat regulamentul de la Survivor România! Acesta resimte din ce în ce mai tare dorul de soția lui

GALERIE FOTO (2) Culiță Sterp

Culiță Sterp a încălcat regulamentul competiției Survivor România din cauza dorului provocat de viitoarea lui soție, Daniela Iliescu. 

Culiță Sterp a încălcat regulamentul de la Survivor România

Dorul de viitoarea lui soție și mama copilului lui, l-a făcut pe Culiță Sterp să încalce cea mai importantă regulă a emisiunii Survivor România. Acesta și-a pus viața în periocol și i-a panicat pe toți.

Se pare că cele patru luni petrecute în Republica Dominicană de la debutul competiției Survivor România l-au doborât psihic pe Culiță Sterp. Faimosul resimte din ce în ce mai tare lipsa familiei sale, mărturisind că suferă enorm pentru că nu este alături de viitoarea lui soție în această perioadă, mai ales că aceasta este însărcinată și îi va dărui cântărețului un băiețel. Mai mult, Culiță Sterp spune că se simte vinovat pentru că nu împărtășește această experiență cu iubita lui, iar cu puțin timp în urmă declara că nu știe cât va mai rezista în această competiție.

Astfel că, din cauza dorului și pentru a-și pune ordine în gânduri, Culiță Sterp a vrut să fie singur și a plecat în junglă să mediteze. El s-a îndepărtat prea mult de tabăra Faimoșilor și s-a rătăcit pentru câteva ore, fără ca nimeni să știe ce s-a întâmplat cu el. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a anunțat consecințe grave pentru abaterea de la regulament, pentru că, prin gestul său, Faimosul și-a pus viața în pericol.

”Culiță, ai depășit perimetrul insulei, limitele locului pe care îl numiți casă. Ți-ai pus viața în pericol. Ai creat îngrijorare în rândul colegilor mei”, i-a spus Daniel Pavel.

Cântărețul a recunoscut că a vrut să se gândească în liniște la mama copilului său și nu a realizat că s-a îndepărtat atât de mult de campul echipei roșii.

”Am depășit limitele perimetrului, deși nu mi-am dat seama. Am vrut să stau singur. M-am îndepărtat mult, nu e o perioadă bună pentru mine. Nu sunt de patru luni cu viitoarea mea soție. Mă gândesc la ea în fiecare zi. Mă simt vinovat, am zis să merg să stau singur și am mers prea departe. Nu mai știam drumul să vin înapoi. Am mers în junglă vreo cinci, șase ore. Nu a fost cu intenție. Îmi cer scuze de la dumneavoastră.  M-am urcat în copac pentru că nu auzeam marea și încercam să ascult valurile și nu auzeam nimic. Am auzit la un moment dat un motor și am ajuns la mare. A fost urât și ciudat”, a spus Culiță Sterp.

Culiță Sterp a încălcat regulamentul de la Survivor România! Acesta resimte din ce în ce mai tare dorul de soția lui

Cum a reacționat Daniela Iliescu după ce Culiță Sterp a fost căutat de polițiști în jungla Dominicană

Culiță Sterp a speriat întreaga producție și a pus polițiștii pe jar, după ce a dispărut timp de zece ore în jungla din Republica Dominicană. Faimosul a plecat singur, să-și culeagă gândurile și să analizeze situația din tabăra roșie, însă s-a rătăcit și nu a mai găsit drumul spre coechipierii lui.

”Când am ieșit din apă și i-am văzut pe toți oamenii ăștia aliniați, mamă, m-am speriat. Unul era cu pușca, unul era cu pistolul, unul era îmbrăcat în soldat, unul era șeful emisiunii, unul era… Doamne, ce-i cu toți oamenii ăștia? Erau 10 oameni aliniați și eu zici că eram infractorul și ieșeam din apă și se uitau toți la mine și mă gândeam acum să vezi că scoate ăla pușca și ăla zice puf. M-am speriat când i-am văzut pe toți că se uitau așa la mine, zic: Doamne, dar ce am? Mă așteptam să mă caute, dar nu atâta lume”, i-a dezvăluit Culiță lui Zanni.

Daniela Iliescu, cu siguranță a fost îngrijorată pentru iubitul ei, însă a preferat să ia lucrurile cu calm. Viitoarea mămică a publicat, pe contul ei de Instagram, o fotografie foarte emoționantă cu ea și Culiță Sterp, alături de un mesaj plin de iubire.

”Cu fiecare zi mai aproape, cu fiecare zi mai puternici…”, a scris Daniela Iliescu, pentru tatăl copilului ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: