Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp, la un pas de eliminare de la Survivor România, după ce a încălcat regulamentul. Ce spune mama acestuia

Culiță Sterp, la un pas de eliminare de la Survivor România, după ce a încălcat regulamentul. Ce spune mama acestuia

Culiță Sterp ar putea fi eliminat din competiția Survivor România, după ce a încălcat regulamentul. Nu se știe, momentan, ce a făcut ”faimosul”, dar vom vedea în ediția de joi seară. Iată ce spune mama lui, Geta, despre riscul ca fiul ei să fie descalificat.

Culiță Sterp, la un pas de eliminare de la Survivor România, după ce a încălcat regulamentul. Ce spune mama acestuia

Culiță Sterp și Sebi vor fi vizați, joi seară, în Consiliul de Urgență de la Survivor România. Cei doi au încălcat regulamentul și ar putea fi descalificați. În ceea ce-l privește pe Culiță Sterp, iată ce spune mama sa Geta despre riscul ca fiul său să fie eliminat.

Mama lui Culiță Sterp, declarații neașteptate despre căsnicia artistului cu Carmen de la Sălciua! „Am crezut că se va cuminți!” - KFetele

Mama artistului se roagă ca fiul ei să fie iertat de către reprezentanții emisiunii și să i se permită să meargă mai departe în competiție.

„El s-a rătăcit prin junglă. E așa o greșeală majoră? La cât e de mare jungla acolo putea să se rătăcească și o săptămână… Dacă aș avea de cine să mă rog ca să îl ierte…eu asta aș face”, a spus mama lui Culiță Sterp, în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D.

„Erau 10 oameni aliniați. Mă gândeam că scoate unul pușca, zici că eram infractorul. E un lucru bun că lor le pasă de noi, na, e normal, dar m-am speriat. Chiar e periculos să te rătăcești, să rămâi singur prin pădure… Ei se pot gândi la orice. Poți să cazi într-o groapă din aia mare, să te muște ceva”, le-a spus Culiță colegilor săi după ce s-a reunit cu ei, descriind cum a fost găsit pe o altă plajă.

Rămâne de văzut așadar să vedem ce se va întâmpla cu Sebi și Culiță. În promo-ul emisiunii, Sebi apare plângând, ceea ce denotă că el ar putea fi descalificat.

„Bine v-am găsit la Consiliul de urgență de la Survivor România, pentru a ne luăm rămas bun de la unul dintre voi. Culiță, Sebastian, ați încălcat regulamentul, iar încălcările de regulament au consecințe”,  va anunța Daniel Pavel, în această seară, la Survivor România.

Zannidache a încălcat și el regulamentul

Zanni a încălcat și el regulamentul după ce a găsit pe insulă un pachet de biscuiți și l-a furat. Acesta și-a cerut iertare pentru fapta sa și a fost iertat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: