Redactia.ro
Home » Monden » Ce părere are Culiță Sterp despre Starlin. Gluma surprinzătoare făcută de artist la Survivor România

Ce părere are Culiță Sterp despre Starlin. Gluma surprinzătoare făcută de artist la Survivor România

Ce părere are Culiță Sterp despre Starlin

Ce părere are Culiță Sterp despre Starlin. Concurenții de la Survivor România au avut parte de numeroase surprinze în ultimele zile. Cătălin Moroșanu a fost nevoit să părăsească competiția din cauza unei accidentări la picior, iar în locul lui a intrat Ștefan Ciuculescu, fostul portar al FCSB. Deși fac parte din echipe rivale, Culiță Sterp și Starlin fac glume unul pe seama celuilalt pentru a mai detensiona situația. Ce i-a spus Culiță concurentului de la Războinicii?

Ce părere are Culiță Sterp despre Starlin. Gluma surprinzătoare făcută de artist la Survivor România

Ce părere are Culiță Sterp despre Starlin. Concurenții de la Survivor România se luptă pentru a câștiga cele mai crunte bătălii. În ultimele zile au avut parte de suprinze șocante. Cătălin Moroșanu, din echipa Faimoșilor a părăsit competiția din cauza unei accidentări pe traseu, iar Mellina a fost eliminată din competiție, din cauza voturilor telespectatorilor. În timp ce erau pe traseu, Culiță și Starlin au avut un moment tensionat, dar amuzant. Faimosul i-a spus lui Starlin că nu prea este pregătit pentru traseu, în timp ce războinicul a început să rădă. La un moment dat, artistul îi spune lui Starlin că nu au cum să fie frați pentru că „unul e mai alb, și unul e mai negru”.

Amuzat, Starlin și-a adus aminte că artistul a spus că Jador este fratele lui și i-a atras atenția asupra acestui lucru. „Păi, tu ai spus că Jador e fratele tău și uite„, i-a spus Starlin lui Culita. „Ești altceva, ești ciocolată„, i-a răspuns Culiță răzând. Acest moment le-a adus zâmbetul pe buze concurenților de la Survivor România.

Culiță Sterp urmărit de Poliție în junglă

Zilele trecute, Culiță Sterp a panicat pe toată lumea, după ce coechipierii săi din tabăra Faimoșilor s-au declarat îngrijorați de soarta lui. Deși au câștigat, starea artistului este din ce în ce mai sensibilă. Fanii sunt de părere că dorul de casă și faptul că și-a lăsat iubita însărcinată singură, l-au determinat pe Culiță recurgă la un gest extrem. Acesta le-a spus coelgilor săi că merge să se plimbe, dar nu s-a mai întors.

Ulterior, polițiștii au intervenit și au început să refacă traseul. La scurt timp a fost găsit, acesta petrecând nu mai puțin de 10 ore în junglă. Culiță le-a spus autorităților că s-a rătăcit, și nu a mai știut în ce zonă se află tabăra sa.„Am mers foarte, foarte mult. M-am rătăcit în pădure în timpul ăsta și am stat vreo zece ore. Aseară stăteam la foc și am început să plâng deodată. Câteodată explodez pentru că se adună lucruri. Tocmai că am pățit să spun un lucru unui om pe care îl consideram prieten și nu era așa, așa că mi-e greu să împărtășesc. Când am ieșit din apă și i-am văzut pe toți oamenii aliniați nu mi-a venit să cred. Eu zici că eram infractorul și ieșeam din apă. M-au speriat când i-am văzut. Mă așteptam să mă caute, dar nu atâta lume. E un lucru bun că înseamnă că le pasă imediat. Acum îmi dau seama că e chiar periculos să te rătăcești, să rămâi singur prin pădure, ei se pot gândi la orice. Poți să cazi pe undeva, poate să te muște ceva”, a spus Culita după ce a fost găsit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: