Redactia.ro
Home » Monden » Codul secret prin care comunică Starlin de la Survivor cu fiica lui. Ce crede cea mică despre tatăl ei

Codul secret prin care comunică Starlin de la Survivor cu fiica lui. Ce crede cea mică despre tatăl ei

Starlin de la Survivor România este căsătorit cu o româncă, iar împreună au fiică, în vârstă de cinci ani. Cea mică își iubește foarte mult tatăl și-i urmărește fiecare parcurs în competiție. De altfel, are și un ”cod secret” prin care îi transmite mesaje tatălui ei, pentru a-l încuraja.

Codul secret prin care comunică Starlin de la Survivor cu fiica lui. Ce crede cea mică despre tatăl ei

Fiica lui Starlin are cinci ani și a dezvăluit în cadrul emisiunii Teo Show că de fiecare dată când vede o buburuză i-o trimite tatălui ei, în Republica Dominicană, pentru a-i fi de ajutor.

”Eu când văd câte o buburuză, o trimit acolo în Dominicană să-i dea multă forță, să câștige și să aducă multe puncte. I-am trimis patru buburuze până acum”, a spus cea mică despre tatăl ei.

De altfel, fiica lui Starlin își dorește ca tatăl ei să se descalifici și să vină acasă pentru a o vedea.

”Îmi doresc să zică: <<Să ies afară din concurs și să-mi văd fetița>>”, a mai spus fetița lui Starlin despre tatăl ei.

Starlin, mesaj de la soția lui

Starlin a primit un mesaj emoționant de la soția lui, la unul dintre jocurile de comunicare câștigate de ”Războinici”.

„Suntem bine, știu că te gândești la noi. Am fost îngrijorați de accidentările tale.În fiecare seară ne este dor de tine și chiar dacă ne este dor de tine, te așteptăm acasă cât mai târziu. Luptă pentru a-ți îndeplini visul și când simți că nu mai poți, gândește-te la noi. Te iubim din toată inima!”este mesajul pe care Războinicul l-a primit de la soția sa.

De cum a citit mesajul, Starlin a promis familiei că va da tot ce are mai bun în competiția Survivor România.

„Nu am cuvinte. E foarte dificil, mă așteptam la asta și m-am gândit din suflet.Te iubesc cu tot sufletul și în fiecare secundă mă gândesc la voi. Chiar dacă sunt dur pentru că e singura forță să stau aici și să nu renunț. Am făcut un fel de barieră la gândurile de acasă să nu clachez și să nu mă las. Nu mă gândesc la mama, la soacra mea, pentru că în fiecare moment în care mă gândesc mă doare foarte tare. E greu”, a spus Starlin atunci când a citit mesajul soției sale.