Redactia.ro
Home » Monden » Ce secret ascund Alexandra Stan și Starlin? Legătura neștiută dintre cei doi

Ce secret ascund Alexandra Stan și Starlin? Legătura neștiută dintre cei doi

GALERIE FOTO (2) Ce secret ascund Alexandra Stan și Starlin? Legătura neștiută dintre cei doi

Ce secret ascund Alexandra Stan și Starlin? Între cei doi exista o legătura neștiută, iar fanii Survivor România 2021 au intrat deja la bănuieli. 

Ce secret ascund Alexandra Stan și Starlin

Alexandra Stan și Starlin fac parte din concurenții de la Survivor România 2021, însă sunt în tabere adverse. Se pare că emoțiile și trăirile din cadrul concursului i-a făcut să se apropie mai mult, iar acest lucru s-a văzut și acasă, pentru că fanii au început deja să intre la bănuieli.

Deși niciunul dintre cei doi nu a vorbit despre acest lucru de față cu colegii de concurs, se pare că nu est prima dată când aceștia au parte de ipostaze tandre. Pe lângă competiția de care au parte, aceștia au în comun și alte proiecte la care au lucrat împreună.

Ce secret ascund Alexandra Stan și Starlin? Legătura neștiută dintre cei doi

Ce secret ascund Alexandra Stan și Starlin? Concurenții de la Survivor România 2021 se cunosc de câțiva ani și între ei exista o legătură la care nu mulți se așteptau. De altfel, au fost surprinși în ipostaze romantice la un alt proiect la care au colaborat. Se pare că cei doi au filmat în urmă cu mai mulți ani pentru un videoclip al artistei. În clipul piesei respective ei jucau rolul a doi îndrăgostiți.

Ce secret ascund Alexandra Stan și Starlin? Chiar dacă în videoclip cei doi s-au apropiat foarte mult, pâna la atingeri tandre și senzuale, în viața reala se pare, ca totul s-a rezumat doar la o relație strict profesională, scrie playtech.ro.

Cine este Starlin de la Survivor România 2021

Pe numele său real Mariano Starlin Belen Medina, concurentul de la Suvivor România 2021 este un tip pasionat de sport, drept dovadă, lucreaza ca instructor de fitness și de zumba. În vârstă de 37 de ani, Starlin are o înălțime de 1,78 și 89 de kilograme și un trup de invidiat.

Sportul nu a fost singura lui pasiunea, pentru că Starlin a studiat psihologia industriala și resursele umane și a cochetat si cu percuția. Fiind de origine din Republica Dominicană, sportivul se simte ca la el acasă în locul unde are loc competiția. Însă acesta locuieste în România de aproximativ 10 ani, unde este căsătorit cu o româncă cu care are o fetiță de cinci ani. Potrivit declarațiilor lui, participarea la Survivor România 2021 i s-a părut o provocare.

”Particip la Survivor Romania pentru ca este cea mai mare provocare a mea în cel mai adevarat sens al cuvântului. Vreau să-mi arăt că pot să dau totul, indiferent de dificultățile care apar, și să arăt lumii din ce sunt făcut. Cunosc Republica Dominicana, chiar daca am trait in Santo Domingo, Stiu fructele, plantele, tot ce poate fi mancat si ce nu. Imi pot ajuta coechipierii sa se adapteze mai usor, pentru ca stiu limba, mancarurile traditionale si sunt foarte indemanatic pe final, am facut basket si baseball multi ani”, a declarat Starlin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: