Redactia.ro
Home » TV » Atingeri suspecte la Survivor România, între doi Faimoși! Camerele au înregistrat înreaga scenă în timp ce Elena și Alexandra se certau

Atingeri suspecte la Survivor România, între doi Faimoși! Camerele au înregistrat înreaga scenă în timp ce Elena și Alexandra se certau

GALERIE FOTO (2) Care este cel mai frumos bărbat din istoria Survivor România

În timp ce Elena și Alexandra Stan se certau, în spatele lor se întâmpla ceva care a ridicat semne de întrebare pentru fanii emisiunii Survivor România 2021. 

 

Atingeri suspecte la Survivor România

Episodul de duminică, 17 ianuarie,a  adus tensiuni de proporții în echipa faimoșilor de la Survivor România 2021. În tabăra vedetelor s-au aprins spiritele după ce au pierdut cel de-al doilea joc de imunitate. Alexandra Stan și Elena Marin au fost protagonistele unui scandal de proporții. Cele două conncurente și-au aruncat vorbe urâte și au scos la iveală lucruri mai puțin știute de către colegii lor, care au fost de-a dreptul șocați de ceea ce se petrecea între fete.

Telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură momentele tensionate din cadrul emisiunii, dar ceea ce a atras mai mult atenția nu a fost disputa dintre cele două concurente, ci ceea ce se întâmpla în spatele Elenei Marin, în timp ce aceasta se certa cu Alexandra Stan.

Fanii au rămas șocați când au văzut-o pe Majda în timp ce se îmbrățișa și se pupa cu cineva în miez de noapte. Sau cel puțin așa s-a văzut la televizor. Imediat au apărut speculații potrivit cărora vedeta se săruta pătimaș cu un coleg pe sub plapumă. Însă, la o privire mai atentă, putem observa că persoana de care Majda era extremd e apropiată este Amna, care și-a ridicat capul atunci când a văzut că disputa dintre colegele ei de echipă devine din ce în ce mai serioasă. Astfel, cel mai probabil, cele două vorbeau despre scandalul dintre Elena și Alexandra. Însă, fiind noapte, egsturile Mjadei au putut fi rapid interpretate.

 

Amna, probleme de sănătate după eliminarea de la Survivor România

Amna a întâmpinat probleme serioase de sănătate la ieșirea din concurs. Vedeta a ajuns de urgență la spital. Ulterior, artista le-a transmis fanilor săi că este bine și că abia așteaptă să își strângă copilul în brațe.

,,„Din pacate, drumul meu la Survivor s-a incheiat aici 💚 Chiar daca m-am confruntat cu cateva probleme SERIOASE de sanatate, am incercat sa dau tot ce am mai bun 🙏 Ieri am iesit din spital si abia astept sa ajung ACASA. VA MULTUMESC din tot sufletul pentru TOATA SUSTINEREA ❤️ Nu aveti idee cate surprize am pregatit pentru VOI 🌴”, a scris Amna pe o rețea de socializare.

Amna se prezenta ca  persoană curajoasă și puternică, la începutul competiției.

,,„Am venit la Survivor să-mi depășesc fricile, să mă liniștesc. Nu am avut un moment cu mine de liniște de mai bine de doi ani și mi-e dor să stau cu mine. Am venit aici să fiu alături de colegii mei, o grămadă de cântăreți care sunt în echipa noastră. Am vrut, de asemenea, și să mă rup de tehnologie o perioadă, pentru că aveam telefonul atașat de mână, așa că e o nouă provocare”, a spus artista.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini