Redactia.ro
Home » Monden » Daniela, iubita lui Culiță Sterp, ar putea naște înainte ca artistul să iasă de la Survivor. Ce spune mama Geta

Daniela, iubita lui Culiță Sterp, ar putea naște înainte ca artistul să iasă de la Survivor. Ce spune mama Geta

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, mai are șapte săptămâni până când va naște. Atât ea, dar și mama Geta se tem că venirea copilului pe lume ar putea avea loc mai devreme de momentul plecării lui Culiță Sterp de la Survivor România.

Daniela, iubita lui Culiță Sterp, ar putea naște înainte ca artistul să iasă de la Survivor. Ce spune mama Geta

Culiță Sterp nu ar putea fi lângă iubita lui, atunci când aceasta va aduce pe lume băiețul pe care-l poartă în pântec. Daniela Iliescu mai are doar șapte săptămâni de sarcină, iar Culiță Sterp pare să mai aibă de stat în competiția Survivor România. Mama artistului, Geta, crede că fiul ei trebuie să mai stea în Republica Dominicană, pentru a aduce marele premiu acasă, având în vedere că ajuns până aici. De altfel, Daniela Iliescu este și ea optimistă, indiferent de situație.

„Cel mai tare se gândește la minunea care o să vină pe lume și la fata asta. Asta îl dărâmă cel mai tare. Le duce dorul. Nu am vrut să mă panichez, să nu mă vadă ceilalți copii. Toată emisiunea am stat cu ochii în lacrimi, dar m-am bucurat că l-au găsit în junglă, că e bine, sănătos (…) Iubita lui e optimistă, chiar dacă ea va naște și el nu o să fie acasă, important e să fie el sănătos. Mai are 7 săptămâni până se face termenul. Ei nu au crezut că va sta Culiță așa mult. El a mai plâns odată în curte foarte tare, când s-a căsătorit tânăr. Copiii au recitat o poezie și a plâns toată lumea din curte, în frunte cu el. Așa e el, mai emotiv”, a dezvăluit mama Geta.”a spus Mama Geta.

Mama Geta, alături de nora ei. Tatăl lui Culiță Sterp a fost în închisoare

Mama Geta a mai precizat că îi alături în acest momente nurorii sale, mai ales că și ea a trecut printr-un moment similar, în tinerețe. În timp ce soțul ei se afla la închisoare, mama Geta era singură cu doi copii și însărcinată, totodată.

„Mi-e foarte dor de el și mă rog în fiecare zi să nu se accidenteze. El e înalt, e mai greu să te bagi pe sub toate obstacolele. Foarte mult o încurajez și pe Daniela. Sunt bărbați care s-au dus la război și nu s-au mai întors. Bărbatul meu a fost la pușcărie și eu eram singură cu doi copii, eram și gravidă cu Getuța în burtă”, a mai spus femeia.

Mama Geta a relatat și momentul când era însărcinată cu sora lui Culiță, Getuța.

”Casa încă nu era construită și foarte greu a fost să mă gândesc seara ce pun pe masă la copii. Acum noi suntem alături de, părinții ei, are tot ce îi trebuie, să ne rugăm doar să vină Culiță sănătos acasă. Ea din zi în zi așteaptă (n.r- Ileana). Își dorește să nască natural, eu le-am spus că nu am fost în viața mea la un control când eram gravidă. Nășteam cu femeia de serviciu, cum s-ar spune”, a continuat ea pentru wowbiz.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: