Redactia.ro
Home » Monden » Jador a fost eliminat de la Survivor România. Care a fost reacția ”faimosului”

Jador a fost eliminat de la Survivor România. Care a fost reacția ”faimosului”

Jador a fost eliminat de la Survivor Romania

Eliminare șoc de la Survivor România! Jador a părăsit, joi seară, competiția din motive medicale. Plecarea acestuia a luat prin surprindere atât telespectatorii, dar și restul concurenților. Asta deoarece a fost convocat un consiliu de urgență care îi viza pe Sebi și Culiță Sterp, din cauză că au încălcat regulamentul. Prezentatorul, însă, a pronunțat numele lui Jador atunci când trebuia să spună care dintre cei doi ”faimoși” riscă descalificarea. Uimit, Sebi a început să plângă. Iată care a fost reacția lui Jador!

Jador a fost eliminat de la Survivor România. Care a fost reacția ”faimosului”

Consiliu de urgență cu surpriză, joi seară, la Survivor România. Deși mulți s-au așteptat ca Sebi sau Culiță Sterp să plece acasă, din cauză că au încălcat regulamentul, iată că prezentatorul a anunțat numele lui Jador. ”Faimosul” și-a luat rămas-bun de la întreaga echipă, dar și de la ”Războinici”.

”În această seară, din motive bine întemeiate și dincolo de orice contestare, concurentul care părăsește competiția este Jador ”, a spus prezentatorul emisiunii, Dan Pavel.

Jador: ”Am luptat cât am putut”

Jador este recunoscător pentru participarea la Survivor România. La început a crezut că totul este o joacă de copii, dar apoi a realizat că, de fapt, competiția este una foarte serioasă. Totodată, ”faimosul” și-a cerut iertare colegilor cărora le-a greșit.

„Mulțumesc Kanal d că m-ați invitat la acest show. Am  crezut că e o joacă de copii și nu va fi așa greu. Este cel mai greu show la care am participat vreodată. Mi-am dorit să fiu aici, am luptat cât am putut, m-au iubit oamenii. Prima oară când m-am accidentat am rămas pentru oamenii care mă iubesc. Ei mi-au dat de mâncare, mi-au făcut părinții mândri de mine. M-au ridicat de la Ionuț la Jador.Dumnezeu mi-a îndeplinit tot ce mi-am dorit. Sper că aici am rămas cel mai iubit, eu trăiesc din iubirea oamenilor, ei m-au făcut ce sunt, ei mi-au potolit foamea, că era foame mare la mine acasă. M-am luptat cu bărbați, nu am fost atât de praf, m-am descurcat. Am fost cu niște campioni mondiali în echipa mea și fotbaliști. Să mă ierte toți că am greșit, că am gură mare, dar nu țin în suflet nicio răutate”, a spus Jador.
De altfel, Jador a spus și ce lecție a învățat datorită participării la Survivor România. Și-a amintit de copilărie, în timp ce Majda gătea în camp și a constatat că oricând o persoană poate reveni la cine a fost cândva.
„Cea mai importantă lecție pentru mine a fost că stăteam în baracă jos, desculț, și gătea Majda și îmi aminteam de copilăria mea, cum stăteam cu frații mei în  jurul sobei și mâncam borș si a doua porție nu mai era, nici acasă nici aici. Asta e lecția pe care am învățat-o, oricine ai fi, poți oricând să cazi jos. Sunt pregătit să fiu sărac din nou oricând. Mulțumesc oamenilor că mă iubesc, niciodată nu o să uit de unde am plecat. Eu sunt Ionuț, nu sunt Jador ”,a mai spus Faimosul.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: