Redactia.ro
Home » Monden » Ce avere are polițistul Bogdan Urucu de la Survivor. Războinicul pare că are un stil de viață modest

Ce avere are polițistul Bogdan Urucu de la Survivor. Războinicul pare că are un stil de viață modest

Deși fizicul său nu este unul asemeni unui polițist, din cauza tatuajelor și a pletelor, Bogdan Urucu de la Survivor România, iată că îndeplinește această funcție. Războinicul lucrează de mai mulți ani ca agent principal la Brigada Rutieră din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București. Din această postură este obligat de stat să-și publice anual declarația de avere.

Ce avere are polițistul Bogdan Urucu de la Survivor. Războinicul pare că are un stil de viață modest

De altfel, aflați că Bogdan Urucu (32 ani) este absolvent al Facultății de Drept și are o pasiune și pentru motoare. Drept urmare, a făcut și din asta o meserie și de cele mai multe ori este văzut pe motocicletă. Bogdan Urucu este și o persoană pasioantă de călătorii.

Cine este soția războinicului Bogdan de la Survivor. Cum arată femeia - IMPACT

Din declarația de avere, reiese că deține un apartament de 70 mp, în Ilfov, împreună cu soția lui. Imobilul a fost cumpărat în anul 2015. Și pentru că este pasionat de motoare, ”războinicul” are în mod inevitabil un autoturism Audi vechi de 9 ani și o motocicletă Yamaha, care a fost fabricată în 1998. Potrivit documentului, prezentat de wowbiz.ro, Bogdan și soția sa nu dețin alte terenuri, obiecte de valoare sau conturi bancare sau credite la bancă. Totodată, în document nu apar  salariul său și al soției sale.

Bogdan Urucu de la Survivor România, asemănare incredibilă cu actorul turc Can Yaman. Ce au în comun cei doi - WOWBiz

De ce a venit Bogdan Urucu la Survivor România

Bogdan Urucu este primul polițist care ia parte la competiția din Republica Dominicană. El completează băieții din echipa ”Războinicilor”. Potrivit spuselor sale, a venit în celebra competiție pentru a se autodepăși.

„Este o competiție sportivă care m-a atras de la început, mi-a plăcut că este vorba despre competitivitate, anduranță, rezistență. Este interesant să stai fără tehnologie. Mă face să îmi împing limitele pe care mi le cunosc.Sunt o persoană competitivă, îmi place să mă integrez repede într-un grup, îmi place să susțin echipa, să ne fie bine și să ne bucurăm la final cu toții. Nu mă enervez foarte repede”a declarat Bogdan Urucu, înainte să intre la Survivor România 2021.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: