Redactia.ro
Home » Monden » Sindy și Maria, schimb de replici acide! Ce și-au reproșat cele două concurente de la Survivor România

Sindy și Maria, schimb de replici acide! Ce și-au reproșat cele două concurente de la Survivor România

GALERIE FOTO (3) Sindy și Maria, schimb de replici acide!

Sindy și Maria, schimb de replici acide! Scandal la Survivor România! Două războinice sunt protagonistele unui conflict, acestea aruncându-și cuvinte dure reciproc. Este vorba despre Sandy și Maria care se pare că nu au o relație tocmai apropiată, deși fac parte din aceeași echipă: „Ești prefăcută, Maria!”.

Sindy și Maria, schimb de replici acide! Ce și-au reproșat cele două concurente de la Survivor România

Sindy și Maria, schimb de replici acide! Conflictele par să ia amploare la Survivor România. Din cauza stresului și a situației în care trăiesc, concurenții de la Survivor România nu mai rezistă. Atât cei din echipa Faimoșilor, cât și cei din echipa Războinicilor au parte de momente tensionate. În această seară, protagonistele unui scandal vor fi Sandy și Maria, de la Războinici. Cele două par să nu se mai suporte. Sindy adresându-o colegei sale, cuvinte dure, chiar în fața celorlalți concurenți. Sportiva îi spune Mariei că este prefăcută, în timp ce colegii săi de echipă ascultau fără a interveni în discuția aprinsă. „Ești prefăcută tare, Maria!”, îi spune Sindy colegei sale. Probabil enervată de spusele lui Sindy, Maria se ridică și pleacă departe de echipa sa. „Nu mai suport nesimțirea astea”, spune Maria. Mai mult, în fața camerei, Maria declară că Sindy ar fi geloasă pe ea, catalogând-o drept o „prințesă care își dă talente„.

Sindy si Maria, scandal la Survivor Romania

Nu este primul scandal în care razboinica Sindy este implicată. În urmă cu câteva zile, aceasta a avut un conflict cu Raluca Dumitru, de la Faimoșii. Cele două concurente s-au amenințat reciproc. După plecarea lui Cătălin Moroșanu, tensiunea se poate simți în atmosferă, iar acest lucru își pune amprenta pe moralul celor din echipa roșie. După scandalurile dintre Elena și Zanni și certurile dintre Vera și Maria din tăbăra albaștrilor, concurenții au avut parte de un nou conflict. Sindy și Raluca și-au aruncat săgeți otrăvitoare una celeilalte, iar în timpul unei proble dintre Irina și Maria, Sindy o apără pe colega sa, negându-i abilitățile Faimoasei. Atunci a fost momentul în care Raluca a răbufnit. „Poate te iau de cozile alea si te duc in padure…”.

Sindy și Raluca, scandal

Survivor România, jocul pentru imunitate

Vineri seara, concurenții de la Survivor România vor juca pentru imunitate. Telespectatorii vor urmări momente incendiare reprezentate atât de echipa Faimoșilor, cât și de Războinici. Fetele celor două echipe sunt extrem de ambițioase și vor lupta pentru a aduce cât mai multe puncte echipei lor. Adelina Damian se confruntă cu o mare problemă pe traseu. Artistei îi este frică să sară în apă, dar la strigătele lui Sorin, bruneta își face curaj și se aruncă. Între cele două echipe se va duce o luptă crâncenă. De asemenea, în această seară va avea loc primul consiliu de nominalizare al săptămânii, iar concurenții vor fi cei votați spre eliminare.

Horațiu Cuc, unul dintre concurenții care a intrat recent în competiția sportivă este pus la zid de ceilalți. Faimoșii nu au o impresie deloc bună despre noul lor coleg și nu se sfiesc să declare acest lucru. „Cucu este genul ăla care nu spune nimic. Tac, tac, tac, stau deoparte și ți-o dă când nu te aștepți, când ți-e lumea mai dragă”, a spus Raluca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: