Redactia.ro
Home » TV » Surpriză de proporții la Survivor România. Roxana Ghiță de la echipa Războinicilor a fost eliminată

Surpriză de proporții la Survivor România. Roxana Ghiță de la echipa Războinicilor a fost eliminată

Surpriză de proporții la Survivor România

Surpriză de proporții la Survivor România. În ediția de vineri seara, telespectatorii emisiunii Survivor România au avut parte de o surpriză șocantă. Concurenta de la echipa Războinicilor, Roxana Ghiță a părăsit competiția din motive medicale. Daniel Pavel, moderatorul show-ului a făcut anunțul care i-a surprins atât pe concurenți, cât și pe telespectatori.

Surpriză de proporții la Survivor România. Roxana Ghiță de la echipa Războinicilor a fost eliminată

Surpriză de proporții la Survivor România. Tensiuni mari au loc în această perioadă în competiția Survivor România. În ultima perioadă, concurenții sunt depășiti de traiul pe care îl îndură în fiecare zi pe insula dominicană. Echipa Faimoșilor are parte de scandaluri între concurenți, în timp echipa Războinicilor încearcă să se reorganizeze după ce Marilena Ciuciureanu și-a cerut eliminare săptămână trecută. Aceasta era cea mai bună fată din echipa albaștrilor, dar stresul și traiul nu a mai ajutat-o pe Marilena.

Vineri seara, publicul a avut parte de o altă surpriză șocantă, când Daniel Pavel a anunțat că războinica Roxana Ghiță a fost eliminată din concurs din motive medicale. După un set de analize, medicii din Republica Dominicană au spus clar că roșcata să părăsească competiția.”Survivor România este o experiență care vă transformă, vă autodepășiți, dureri fizice, mentale încetează când intrați pe traseu, însă există și limitări naturale. Pentru unul dintre concurenții Survivor România drumul se oprește în această seară. Decizia finală a medicului în cazul acestui concurent este să părăsească competiția. Nu mai poate continuă și motivele sunt medicale. Este vorba despre Roxana Ghiță”, a anunțat Daniel Pavel.

Roxana Ghiță a fost extrem de emoționată când a aflat că trebuie să plece acasă, luându-și rămas-bun de la echipa ei. „Sunt emoționată și șocată, tremur toată. Văd că s-a făcut echipa mai mare. Bun venit celor noi Războinici. Mă simt foarte copleșită de multe sentimente și mă simt tristă. Mă simt câștigată, am câștigat o echipă pe care nu o aveam. Îi iubesc pe oamenii ăștia foarte tare și o să-mi fie dor de ei”, a spus Roxana Ghiță. Mai mult, roșcata i-a asigurat pe fanii săi că le va răspunde la toate întrebările într-un live pe care îl va susține când va ajunge la hotel.

De ce s-a înscris Roxana Ghiță la Survivor România

Roxana Ghiță a fost una dintre cele mai puternice concurente de la Survivor România, din păcate, însă aceasta a fost nevoită să părăsească concursul din motive medicale. Cu toate astea, mulți s-au întrebat de ce a ales Roxana să participe la acest concurs, având în vedere că face parte dintr-o familie bună, iar mama ei lucrează la Guvern.

Roxana este fiica unui înalt funcționar din Guvernul României, iar Luminița, mama acesteia este director la Ministerul Apelor și Pădurilor. Roxana a moștenit pasiunea pentru sport de la tatăl ei, iar în prezent este instructor de fitness în Anglia, unde urmează cursuri de performanță a Sportului și Coaching. Roxana Ghiță a intrat la Facultatea de Arte Plastice, secția Pictură, dar a abandonat-o pentru a se muta în Marea Britanie. Roșcata a practicat, de-a lungul anilor, rugby, înot, tenis, baschet și schi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: