Redactia.ro
Home » Monden » Primul cuplu de la Survivor România. Războinica Roxana Ghiță îl vrea ca iubit: „Avem o chimie, se înfiripă ceva”

Primul cuplu de la Survivor România. Războinica Roxana Ghiță îl vrea ca iubit: „Avem o chimie, se înfiripă ceva”

Războinica Roxana Ghiță dă cărțile pe față! Tânăra a vorbit, pentru prima oară la Survivor România, despre posibilitatea ca de a forma un cuplu în jungla Dominicană.

Venirea pe insulă a unui nou concurent a făcut-o pe Roxana Ghiță să viseze la o posibilă poveste de dragoste, care se înfiripă în mijlocul jungle Dominicane. Despre cine este vorba?

Primul cuplu Survivor România. Roxana Ghiță îl vrea ca iubit

Roxana Ghiță i-a șocat pe fanii Survivor România cu declarația sa despre noul concurent din echipa Războinicilor, Andrei Dascălu. Războinica a mărturisit că are o relație specială cu noul coleg de echipă.

Una dintre cele mai apreciate concurente din competiție a dezvăluit că există o apropiere aparte între ea și Andrei Dascălu.

Totodată, Războinica este sigură că Andrei o place, așa cum îl place și ea pe el.

Mai mult, Roxana Ghiță chiar a recunoscut că și-ar dori mai mult decât o relație ca între colegi cu Andrei Dascălu.

„Am o relație foarte bună cu noul meu coleg Andrei. Empatizez cu el pe multe planuri, e o persoană care îmi aduce aminte cum sunt prietenii de acasă, oamenii dragi de acasă. Ar fi frumos să împărtășesc anumite momente cu cineva și pe alt plan cum sunt colegii de echipă. Ar fi frumos, de ce nu? Este o insulă romantică, atât zic. Sunt destul de convinsă că și Andrei mă simpatizează sau are o afinitate pentru mine, avem o chimie încă din prima zi. Ne este ușor să comunicam și se înfiripă ceva drăguț, sper eu”, a mărturisit Războinica.

Cine este Andrei Dascălul, noul concurent de la Survivor România

Andrei Dascălu este unul dintre ultimii concurenți care au intrat în competiția Survivor România, în echipa Războinicilor.

Despre Andrei Dascălu se știe că are 22 de ani și este din Constanța. Mai mult, acesta este un sportiv de performanță, practicând box în liga de performanță.

Noua feblețe a războinicei Roxana Ghiță, Andrei Dascălu practică sportul de contact chiar de la 11 ani. Așa se face că experiența s-a transformat rapid în premii. Andrei Dascălu este campion în sudul Angliei și s-a clasat în top 10 în Marea Britanie, la categoria sa.

Andrei Dascălu a părăsit România încă de la vârsta de doi ani, atunci când părinții săi au luat decizia de a se stabili în Turcia. În cele din urmă, la 7 ani părinții au revenit în țară pentru a pleca în Spania.

În Spania, Andrei a ales să se apuce de box. În 2016, s-a mutat cu familia în Anglia, acolo unde a câștigat primele premii ca pugilist.

Cât pe plan sentimental, tânărul a declarat că nu are iubită. Așadar, dorința Roxanei Ghiță se poate transforma în orice moment în realitate și vom putea vorbi despre primul cuplu de la Survivor România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: