Redactia.ro
Home » Monden » Roxana Ghiță de la Survivor România 2021, de nerecunoscut. Incredibil cum arăta cu părul blond și lung

Roxana Ghiță de la Survivor România 2021, de nerecunoscut. Incredibil cum arăta cu părul blond și lung

GALERIE FOTO (7)

Războinica Roxana Ghiță de la Survivor Romania 2021 era cu totul alta înainte de a intra în marea competiție a supraviețuirii din Jungla Dominicană. Cum arăta concurenta preferată a publicului cu părul lung și blond? N-o să vă vină să credeți, transformarea este uimitoare!

Dacă dăm timpul puțin înapoi, pe Roxana Ghita de la Survivor Romania 2021 nu ai cum s-o mai recunoști. Înainte de a intra în competiția din Jungla Dominicană, Războinica de azi își purta părul lung și blond.

Roxana Ghiță de la Survivor România 2021, de nerecunoscut

Războinica Roxana Ghiță a devenit repede preferata publicului de la Survivor România 2021. Combinația dintre putere și blândețe de care a dat dovadă încă de la începutul competiției, au făcut-o să atragă aprecierea fanilor. Totodată,  nu degeaba este supranumită „Jaguarul” în echipa Războinicilor, fiind una dintre cele mai rapide concurente.

Însă nu doar forța și rapiditatea o definesc pe Roxana Ghiță de la Survivor România 2021. Sensibilitatea este o altă calitate a Războinicei, dar nu își dorește sub nicio formă să o ascundă. Roxana și-a creat un adevărat scop în acest sens.

“Îmi doresc foarte tare să îmi dovedesc mie, dar și celor din jurul meu, că sunt o persoană puternică și că sensibilitatea, emotivitatea nu sunt slăbiciuni. Dincolo de partea sportivă, consider că experiență va fi o a corpului și a spiritului și o meditație incredibilă”,  a explicat Războinica.

Iar Roxana nu își ascunde deloc slăbiciunile în competiția Survivor România 2021, fiind de părere că sensibilirarea nu este un defect.

La un moment dat, Roxana Ghiță a fost la un pas să clacheze la Survivor România 2021. Războinica a fost surprinsă pe plajă plangând. Aceasta a dezvăluit atunci că vrea să renunțe la competiție pentru că nu mai suportă foamea.

”Nu mai simt nicio motivatie, nici interna nici externa. Nu ma motiveaza recompensele de la joc. Am ajuns intr-un stadiu de foame cronica si imi cunosc foarte bine corpul pentru ca am analizat asta in ultimii doi ani. Nu mai pot sa mananc cocos, este foarte gras, imi este greață de la cocos. M-am privat atata timp de tot ce imi face placere si nu e vina nimanui pentru ca eu am intrat in competitie, dar sper sa ma ridic inapoi cu moralul, cum eram inainte”, i-a mărturisit Roxana unei colege de echipă.

Roxana Ghiță, cu părul blond și lung

Însă cum era Roxana Ghiță înainte de Survivor România 2021? Nimeni nu ar recunoaște-o pe Războinica de acum! Roxana Ghiță își purta părul lung și blond, ceea ce în jungla Dominicană ar fi chiar imposibil de întreținut, având în vedere condițiile extreme în care concurenții „supraviețuiesc” acolo.

Cine este Roxana Ghiță de la Survivor România 2021

Roxana Ghiță are 22 de ani și e pasionată de sport. Iar asta se poate observa din paleta largă de sporturi pe care Războinica le-a practicat. Roxana Ghiță a făcut rugby, tenis, înot, baschet, schi și kickboxing.

Mai mult, Roxana Ghiță s-a descurcat bine și la școală. S-a făcut remarcată ca olimpică la matematică. Cu toate acestea, se pare că Războinica are și o latură artistică, dat fiind faptul că a urmat Facultatea de Arte Plastice timp de 2 ani. Însă, în cele din urmă, Roxana a renunțat la acest drum și s-a dedicat total sportului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: