Redactia.ro
Home » TV » Eliminare bombă la Survivor România! Cine părăsește competiția momentului

Eliminare bombă la Survivor România! Cine părăsește competiția momentului

Eliminare bombă la Survivor România! Cine părăsește competiția momentului

Concurenții vor avea parte de un Joc de Imunitatea spectaculos! Atât echipa Faimoșilor, cât și echipa Războinicilor își doresc cu ardoare să câștige meciul pentru ca niciunul dintre concurenții din echipa lor să nu fie în pericol la Consiliu.

Eliminare bombă la Survivor România

Daniel Pavel a întrunit un nou consiliu de urgență la Survivor România 2021, unde le-a dat o veste proastă concurenților. Se pare că în această seară unul dintre concurenți va pleca acasă!

”În această seară mai am un anunț de făcut. Este un anunț foarte importan și un anunț foarte neplăcut. Pentru unul dintre concurenții Survivor România 2021, drumul se oprește în această seară!”, a declarat Daniel Pavel.

Prima ediție din săptămâna aceasta a venit cu noi surprize pentru concurenți. Pantru concurenți noi au a venit la Survivor România si au fost repartizați în amebele echipe, lucru care să-i ajute pe cei mai vechi dintre concurenți să continue lupta pentru supraviețuire.

Sosirea artistei Andreea Antonescu la Survivor a stârnit un val de reacții

Din patru concurenți noi care au venit la Survivor, doar unul a mers la Faimoși iar trei au fost repartizați la Războinici. Andreea Antonescu este cea care a mers în tabăra roșie, iar venirea ei nu a scăpat neobservată și mai ales necomentată.

Elena Marin este bună prietenă cu Andreea Bălan, fiind una dintre dansatoarele din echipa ei. Prin intermediul ei a cunoscut-o și pe Andreea Antonescu, de care este extrem de apropiată. Sosirea cântăreței pe insula Faimoșilor din Republica Dominicană a făcut-o să zburde de bucurie, știind că va avea o persoană dragă lângă ea, mai ales că, în ultima perioadă, a fost implicată în scandaluri puternice.

Apropierea dintre Elena Marin și Andreea Antonescu nu este văzută cu ochi buni de Zanni, care a observat că dansatoarea stă mai tot timpul cu prietena ei.

Zanni: ”Elena era numai așa cu Andreea Antonescu. (n.r.- șușotește) Și zic „băi nene, ce faci, o speli în ureche?!”

Sebi: Săptămâna asta dacă pierdem Andreea Antonescu are bilet dus-întors.

Andreea Antonescu: Hai să vedem ce poate, cine poate, cum poate.

Pe de altă parte, Războinicii se laudă cu faptul că sunt uniți ca și echipă și sunt hotărâți ca pe traseul din Republica Dominicană să facă eforturi supraomenești pentru a aduce puncte importante pentru echipa lor.

Sorin: Suntem foarte bine ca și echipă.

Starlin: Și la jocurile astea de imunitate, îi mănânc! Trebuie să câștigăm neapărat.

Noii concurenți de la Survivor România i-au ajutat pe Războinici să câștige meciul de recompensă. Performanță uimitoare în primul traseu din jungla Dominicană

Marius Crăciun: Niciodată planul de acasă nu se potrivește cu cel din târg.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: