Redactia.ro
Home » TV » Schimbări la Survivor România! Noi concurenți intră în competiție alături de Faimoși și Războinici

Schimbări la Survivor România! Noi concurenți intră în competiție alături de Faimoși și Războinici

Cine ar putea forma un cuplu la Survivor Romania

Prezentatorul Daniel Pavel i-a șocat pe concurenții de la Survivor cu o nouă veste! Atât Faimoșii cât și Războinicii vor primi noi concurenți. 

Noi concurenți intră în competiție alături de Faimoși și Războinici

Concurenții de la Survivor România au primit cea mai importantă veste de la prezentorul competiției, Daniel Pavel. Acesta a anunțat venirea unor noi concurenți în cadrul concursului.

Ambele echipe, cum au auzit anunțul, au fost în delir, mai ales că și Faimoșii și Războincii au nevoie de forțe proaspete pentru a face față competiție. Oboseala și conflictele din interiorul echipelor și-au spus deja cuvântul și venirea celor noi în competiție e ca o gură de aer proaspăt care îi va ajuta să se echilibreze.

Vestea vine după ce, în ultima ediție, eliminarea Simonei Hapciuc a creat noi controverse. Plecarea concurentei a provocat o serie de reacții din partea concurenților din ambele tabere. Majoritatea au comentat reacția vedetei din Consiliul de Eliminare unde ecesta a decis să-și ia la revedere doar de la anumiți concurenți.

Simona Hapciu a explicat mai târziu că nu avea cum sufletește să își ia rămas bun de la toți concurenții având în vedere că unii au propus-o spre eliminare fără un temei, doar pentru a o da afară în urma unei alianțe. Vedeta s-a referit exclusiv la Zannidache și Sebastian Chitoșca.

„Da, îmi pare rău că am ieșit după doar 7 săptămâni, deoarece mă consider una din cele mai bune concurente și dacă ai mei colegi nu mi-ar fi tăiat aripile visului pentru ași alimenta ei orgoliul și răutatea, atunci traseul meu în competiție ar fi fost unul lung și plin de succese”, a declarat Simona Hapciuc.

Colegii rămași în competiție sunt intrigați că Simona nu și-a șuat la revedere de la ei. Sebastian Chitoșca este cel care s-a simțit jignit de gestul Simonei și a declarat că nu se face acest lucru.

”La final a facut o fază foarte urâtă”, a declarat concurentul.

Însa, Zannidache l-a completat și a spus că i se pare deplasată reacția Simonei întrucât era un Consiliu de Eliminare și acolo s-a decis trimiterea spre eliminare a concurentei.

”Mulți vorbesc despre, hai să fim o echipa, dar s-a făcut o analiză de consiliu, apoi veniți voi cu becul, aprindeți becul, ca și când noi nu știam”, a spus Zanni.

Când se va afla cine sunt noii concurenți

După surpriza pe care Daniel Pavel le-a pregătit-o concurenților, acesta le-a mai arătata și premiul pentru Jocul de Recompensă. După ce Daniel Pavel a ridicat capacul și concurenții au văzut ce se află sub el, aceștia au fost în extaz. Mai-mai ca Jador sa nu lesine de bucurie cand a vazut premiul.

Traseul este unul cu adevărat spectaculos, iar concurenții par a se descurca foarte bine având în vedere concurenții noi care îi ajută. Un alt joc îi așteaptă la sfârșitul celui de recompensă și anume cel de perspicacitate unde concurenții de cele mai multe ori se distrează prin răspunsurile date. La întrebarea „câte cuvinte pe minut spune o femeie”, evident ca bărbații au început să gesticuleze și să rădă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: