Redactia.ro
Home » TV » Georgiana Lupu, dezvăluiri neașteptate despre experiența Survivor România! Cine va câștiga marele premiu

Georgiana Lupu, dezvăluiri neașteptate despre experiența Survivor România! Cine va câștiga marele premiu

GALERIE FOTO (2)

Georgiana Lupu, fostă concurentă Survivor România, a spus cine va câștiga Survivor România 2021. Faimoasa a făcut declarații la scurt timp după eliminarea din emisiune. 

 

Georgiana Lupu, dezvăluiri neașteptate despre experiența Survivor România

Faimoasa Georgiana Lupu a spus care este concurentul care va câștiga Survivor România 2021. Fosta concurentă a vorbit despre întreaga experiență de la emisiunea de la Kanal D. Georgiana Lupu a părăsit competiția Survivor România în data de 8 februarie. Faimoasa a fost nominalizată chiar de unul dintre prietenii săi, Jador. Astfel, având cele mai puține voturi din partea publicului, fosta concurentă a trebuit să părăsească competiția. Totuși, la momentul respectiv, Georgiana s-a simțit trădată de colegul ei de echipă, pentru că aceasta susținea că nu ar vrea să o voteze niciodată.

„Nu o să fiu corect, pentru că o să votez aşa cum nu simt şi nu ar trebui să o fac, dar o s-o fac pentru că aşa e corect. Deşi am promis că nu o s-o votez niciodată, o s-o votez chiar dacă mi se pare cea mai bună inimă dintre toţi. O s-o votez pe Georgiana”, a spus Jador, în momentul în care a votat-o pe Georgiana.

În cadrul unui interviu, Georgiana Lupu a vorbit despre experiența Survivor România, dar și despre cine va fi marele câștigător. Faimoasa se gândește deja cine va fi persoana care va câștiga.

„Competiția cred că o va câștiga Jador, dar eu îmi doresc să câștige Elena Marin sau Culiță, pentru că ei merită și au toate calitățile. De la Războinici cred că ar merita să câștige Maria Hingu, pentru că are calitățile fizice și este și fair-play cu cei din jur. Aceștia sunt favoriții mei. S-au făcut și se fac în continuare strategii”, a declarat Georgiana Lupu.

Mai mult, fost concurentă a mai adăugat faptul că s-a simțit trădată de mai multe persoane din competiție, printre care se numără și Alexandra Stan, Zanni și Cosmin Stanciu.

„M-au dezamagit mai multe persoane: Alexandra Stan,  Zanni, Cosmin Stanciu, de la Faimoși. Nu meritam să fiu nominalizată, pentru că aveam toate calitățile să rămân în competiție. Însă așa a fost să fie. Lumea își va da seama cum este fiecare”, a mai spus Georgiana, în cadrul interviului.

În ceea ce privește relația cu ceilalți concurenți, Georgiana recunoaște faptul că și-a făcut câțiva prieteni în cadrul competiției, printre care Elena, Majda și chiar și Simona.

„Eu nu am dușmani, nu mă cobor la nivelul persoanelor care fac lucruri urâte, care nu îmi plac. Prieteni mi-am făcut printre fetele de la Faimoși, Elena, Majda, Simona. Și din echipa Războinicilor consider că mi-am făcut prieteni. Cand vor ieși toți din competiție, cred că ne vom înțelege. Acolo sunt tensiuni mari, dar nu vor mai fi cu timpul, mai ales după ce vor ieși din emisiune. Eu cred că fiecare dintre cei de acolo, Faimoși și Războinici, au foarte multe calități”, a mai adăugat Faimoasa.

 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: