Redactia.ro
Home » Știri » Cine este soția lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor. Sunt de 7 ani împreună

Cine este soția lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor. Sunt de 7 ani împreună

GALERIE FOTO (2) Cine este sotia lui Sebastian Chitosca

Sebastian Chitoșcă este unul dintre concurenții competiției ”Survivor România” și face parte din echipa ”Faimoșilor”. Fostul fotbalist de la FCSB are acasă o soție frumoasă cu care este împreună de șapte ani. Iată cum arată cea care îi este alături de atâta timp.

Cine este soția lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor. Sunt de 7 ani împreună

Sebastian Chitoșcă, membrul echipei „Faimoșii” de la Survivor România, este așteptat acasă de o soție foarte frumoasă. Sebastian Chitoșcă nu este doar un concurent bun pe traseu, ci și un familist convins. El și soția sa sunt împreună de șapte ani, potrivit Wowbiz.ro

Cum arată soția lui Sebastian de la Survivor. Sunt împreună de 7 ani | Galerie foto, Stiri, Vedete si Evenimente | Viva.ro

La împlinirea celor șapte ani de căsnicie, Sebastian Chitoșcă i-a scris un mesaj emoționant soției sale, pe rețelele de socializare. I-a mulțumit pentru că i-a fost alături până acum și i-a spus că o iubește foarte mult,

„Acum 7 ani te-am cunoscut, de 6 ani formăm o familie frumoasă, țin să-ți mulțumesc foarte mult pentru tot, cuvintele sunt prea mici pentru a-ți demonstra cât de mult te iubesc! , i-a transmis Sebastian Chitoșcă pe rețelele de socializare, când au împlinit șapte ani de relație.

Drama lui Sebastian Chitoșcă

Sebastian Chitoșcă are o poveste de viață surprinzătoare. După ce la vârsta de 18 ani  îmbrăca tricoul Echipei Naționale și prindea un transfer la Steaua, a fost nevoit să renunțe, la un moment dat, la cariera de fotbalist. Fratele său a suferit un accident și pentru a-și susține familia cu bani a plecat peste hotare, în Anglia, unde s-a angajat la o vopsitorie.

EXCLUSIV VIDEO Q&A cu Sebastian Chitoșcă, fostul fotbalist de la FCSB: „Am  furat o grămadă de porumbi. Atunci am făcut primii mei bani”

‘”(…) În ultima fază, a venit propunerea de la CSA Steaua, 80 de milioane pe lună. Am fost de acord, pentru că era ultima opțiune. După, a venit nebunia cu fratele meu și nu am mai putut. El a venit în concediu acasă, a fost la un restaurant în Piatra Neamț. În urma unui conflict, a primit un pumn, a căzut cu capul pe marginea terasei de lemn și a intrat în coma de gradul 4. L-au stabilizat foarte repede, l-au transferat de urgență la Iași și, după aceea, a urmat chinul. Nu mai e același om acum. Imediat, eu am plecat în Germania. Am lucrat într-o vopsitorie auto, am mers două luni la jobul respectiv și mi-a plăcut foarte mult meseria. Am învățat-o chiar foarte bine, mă pricepeam.

Între timp, firma de vopsitorie s-a închis, iar Sebastian Chitoșcă a început să lucreze cu tatăl său într-o fabrică de sushi. Mai apoi, la îndemnul prietenilor și-a deschis un canal de youtube, devenind vlogger.

”Patronul respectiv a închis firma însă, iar ulterior am lucrat 4 seri alături de tatăl meu la o fabrică de sushi. Mi-era foarte greu să-l văd pe tata la 56 de ani că lucrează pentru alții. Acum, am un canal de YouTube. Jucându-mă pe calculator și având prieteni în domeniul asta în ultimul timp, prietenii mi-au spus să încerc. Cred că am 7 sau 8 zile de când am început și deja am 11 mii de abonați. E extraordinar! Clipul meu în care povestesc de ce m-am lăsat de fotbal are 60.000 de vizualizări”,  a declarat Sebastian Chitoșcă.

Sebastian Chitoșcă spune că s-a încris în competiția Survivor România, deoarece i-a fost dor de adrenalină.

„Mi-a lipsit mult competiția. M-am gândit că Survivor este o oportunitate să revin în sport. Îmi place mult formatul, te ține conectat la sport, la mișcare, la competiție. Firea mea este competitivă și este o provocare pentru mine această emisiune”, spune Faimosul Sebastian Chitoșcă,

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: