Redactia.ro
Home » TV » Cum se spală concurenții la Survivor România și ce folosesc când merg la toaletă: „Nu avem hârtie igienică”

Cum se spală concurenții la Survivor România și ce folosesc când merg la toaletă: „Nu avem hârtie igienică”

GALERIE FOTO (5)

Simona Hapciuc, fostă concurentă în cadrul emisiunii Survivor România, a vorbit despre condițiile din Republica Dominicană. Faimoasa a oferit asigurări că totul este 100% real, iar condițiile sunt mai grele decât mulți și-ar putea imagina. 

 

Cum se spală concurenții la Survivor România și ce folosesc când merg la toaletă

Simona Hapciuc, care a părăsit recent competiția Survivor, a făcut dezvăluiri halucinante despre ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat. Vedeta susține că nimic din ce se întâmplă în junglă nu este regizat, iar concurenții încearcă să se descurce cu ce au la îndemână.

Faimoasa a făcut primele dezvăluiri într-un live, atunci când fanii i-au adresat mai multe întrebări cu privire la igiena concurenților. Aparent, atât Războinicii, cât și Faimoșii au posibilittaea de a se spăla numai în apa mării. Concurenții nu au la dispoziție nici săpun, șampon sau vreun alt produs de îngrijire care să îi ajute să se curețe mai bine. Simona a precizat că nici măar nu se lua bine transpirația, praful sau nămolul, în funcție de probe, după o zi în care erau nevoiți să meargă pe traseu. Faimoasa a mai precizat că atunci când încercau să se curețe, cel mai la îndemânăinstrument erau unghiile. Însă, și atunci intervenea o altă problemă, dat fiind faptul că singura metodă pentru a le curăța era să le roadă.

 

„Nu avem hârtie igienică”

Faimoasa a precizat că nu au nici măcar o toaletă, ci sunt nevoiți să își facă nevoile în junglă. Mai mult, concurenții nu au nici hârtie igienică, astfel încât trebuie să se descurce cu ce au la îndemână, și anume frunze.

Și mai mult, nu există toaletă sau ceva improvizat care să semene a WC așa cum aveau concurenții de la Exatlon, ci fiecare merge undeva departe în junglă. De hârtie igienică nici nu poate fi vorba, ci frunza este principalul instrument de utilizare. Iar situația în ce privește ploile este dezastruoasă. Acel acoperiș improvizat pe care îl au nu este bun de nimic deoarece apă trece prin el că prin brânză.

Atunci când plouă, dormeam așa în ploaie. Nu este nimic fake, este fix cum se vede la televizor, nu avem WC-uri, mergem în junglă, nu avem hârtie igienică, ci folosim frunze. Nu avem decât apă marii în care ne spălăm, însă tot împuțiți suntem...’,  a povestit Simona Hapciuc.

Simona Hapciuc a mai mărturisit că foamea este cel mai mare dușman al lor, motiv pentru care trebuie să recurgă la gesturi disperate pentru a-și mai liniști stomacul. Pe lângă mâncarea pe care o câștigă în timpul jocurilor, concurenții mănâncă nucă de cocos, dar care nu este la îndemână, ci trebuie căutată în junglă. Atât Faimoșii, cât și Războinicii îșimai prepară supă de coocs. Însă, pntru cei care nu stau bine cu stomacul pot avea probleme din cauza efectului duretic.

Concurenții nu primesc nimic din partea staff-ului, astfel încât sunt nevoiți să caute hrană, de la frunze de ceai pe care le testează mereu până la fructe care pot fi de multe ori otrăvitaore dacă sunt consumate în cantități mai mari.

Concurenții din Republica Dominicană nu au timp de stat, fiind nevoiți să se gospodărească singuri. Mai mult, ei au de gătit, de spălat rufe și vase, dar și de făcut ordine pentru a-și face traiul mai ușor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: