Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Moroșanu a fost prin băut la volan. Fostul concurent de la Survivor România a rămas fără permis

Cătălin Moroșanu a fost prin băut la volan. Fostul concurent de la Survivor România a rămas fără permis

GALERIE FOTO (5) Cătălin Moroșanu a fost prin băut la volan.

Cătălin Moroșanu a fost prin băut la volan. În prag de Paște, Moroșanu a rămas fără permis auto. Luptătorul a fost prins băut la volan de un echipaj de poliție fiindu-i suspendat carnetul de conducere. Totodată, faimosul s-a ales și cu o amendă usturătoare.

Cătălin Moroșanu a fost prin băut la volan. Fostul concurent de la Survivor România a rămas fără permis

Cătălin Moroșanu a fost prin băut la volan. Doar ce s-a întors din Republica Dominicană că sportivul a comis-o. Cătălin Moroșanu a fost prins de polițiști beat la volan. Acesta a fost oprit pe dreapta de un echipaj pe Bulevardul Decebal din București, pentru un control clasic de rutină. Sportivul le-a prezentat actele agenților de la rutieră, iar după verificare, aceștia au hotărât ca șoferul să fie testat și cu aparatul etilotest. Fără scăpare, Moroșanu s-a îndreptat către una dintre mașinile de poliție aflate în zonă și a suflat. Ei bine, rezultatul nu a fost deloc bun! Potrivit Cancan.ro, rezultatul a dovedit că sportivul avea o alcoolemie de 0,4 mg alcool pur în aerul expirat.

Gesticulând nervos, se poate observa că sportivului nu i-a convenit situația în care se afla, dar polițiștii nu au fost deloc impresionați și au fost nevoiți să aplice sancțiuni. Și unele dure! Fostul concurent de la Survivor România a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 90 de zile, primind și o amendă. În timp ce polițiștii întocmeau actele, Moroșanu a vorbit la telefon și a verificat presiunea roților mașinii pe care o conducea. Spășit, a semnat actele și a fost lăsat să plece, însă doar ca un simplu pieton, după ce și-a parcat mașina într-un loc potrivit. Potrivit sursei citate, sportivul ar fi consumat, înainte să se urce la volan, cel mult trei pahare cu vin roșu.

Cătălin, probleme cu poliția

În 2017, Cătălin Moroșanu a avut probleme cu legea, fiind depistat la acel moment în timp ce conducea cu viteză mare în localitate și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Luptătorul a fost prins în timp ce conducea cu 110 kilometru pe oră, în satul Mărășeni, comuna Ștefan cel Mare, județul Vaslui. “Era 7 dimineaţa şi, deodată, am văzut o maşină albă, neinscripţionată, cum întoarce pe linie continuă. A pus sirenele şi s-a luat după mine. Era Poliţia, m-a oprit în trafic pentru că aş fi avut viteză. Să vedem, să demonstreze. Nu îmi aminesc ce viteză aveam, nu ştiu dacă am permisul suspendat, să îmi trimită acasă procesul verbal să îl văd”, declara în urmă cu patru ani, Cătălin.

Faimosul s-a ales atunci cu suspendarea permisului și cu o amendă aferentă. Deși a recunoscut fapta, vedeta s-a lovit de o problemă în clipa în care a vrut să achite amenda primită pentru încălcarea legii. Moroșanu nu a putut plăti amenda pentru că numele din procesul verbal a fost scris greșit. Nu a stat prea multe pe gânduri și s-a adresat justiției pentru anularea procesului verbal întocmit greșit de agent. Astfel, „Moartea din Carpați” se luptă cu polițiștii de la IPJ Galați de mai bine de un an și jumătate pentru redobândirea permisului de conducere. Prima instanță, cea de la Judecătoria Tecuci, i-a dat câștig de cauză poliției, dar ulterior procesul s-a mutat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: