Redactia.ro
Home » Monden » Ce va face Cătălin Moroșanu cu banii câștigați la Survivor. Care este visul sportivului

Ce va face Cătălin Moroșanu cu banii câștigați la Survivor. Care este visul sportivului

Este bine-cunoscut faptul că toți concurenții de la Survivor România sunt remunerați pentru participare. Cătălin Moroșanu a stat patru luni în competiția din Republica Dominicană și a dezvăluit ce plănuiește cu banii câștigați.

Ce va face Cătălin Moroșanu cu banii câștigați la Survivor. Care este visul sportivului

Cu banii câștigați din participarea la Survivor România 2021, Cătălin Moroșanu are planuri mari. Visează de ani buni să-și pună în aplicare acest proiect. Mai exact, vrea să-și facă o școală de arte marțiale, inspirat fiind de Gică Hagi și Titi Aur.

“Visez de câţiva ani, trei sau patru, să pun în practică o şcoală de arte marţiale după modelul clasic. Pus în practică cu mare succes de Gică Hagi, în lumea fotbalului, sau de Titi Aur, în lumea sporturilor cu motor.M-a impresionat ceea ce au făcut un Hagi sau un Titi Aur şi-mi propun să le calc pe urme. Nu-mi va fi deloc uşor, sunt conştient. Dar sunt decis să fac acest lucru şi să încep noua mea întreprindere în cursul acestui an”, a declarat Cătălin Moroşanu pentru impact.ro.

“Templul de arte marţiale Cătălin Moroşanu” se va numi școala pe care vrea să o înființeze sportivul, la București. Dar, trebuie să scoată din buzunar cel puțin jumătate de milion de euro pentru visul său.

”Şcoala va fi deschisă sigur la Bucureşti. Şi, după primele calcule, care sper să fi fost cât mai exacte, mă va costa cel puţin 500.000 de euro, într-o primă fază. Nu voi face acest lucru la Iaşi. Cnsider că i-aş face o concurenţă neloială maestrului meu, Mihai Constantin. Este mentorul meu, cel care a văzut în mine un campion atunci când nimeni altcineva, nici măcar eu însumi, nu era la fel de optimist. În plus, va trebui să găsesc o clădire impozantă. Un spaţiu de circa 500 de metri pătraţi, unde să pot organiza aşa cum visez şcoala de arte marţiale”, a mai adaugat Cătălin Moroșanu.

Fostul ”faimos” s-a gândit și cum vrea să-i arate școala. Vor fi inițial două grupe de vârste antrenate, dedicate copiilor.

”Mă gândesc să încep cu două grupe de vârste, dedicate exclusiv copiilor. Este vorba despre categoria 5 – 9 ani, respectiv 10 – 14 ani. Cu ei vreau să încep. E nevoie ca cei mai tineri dintre noi să capete iar dragoste, ochi pentru sport. Fără sport, orice naţiune e mult mai săracă.Or, ceea ce-mi propun e să investim în cei mai tineri, să-i găsim pe viitori campioni. Să-i cultivăm, să-i cizelăm sau aşa cum îmi spune mie să spun, să-i sculptez!”, adaugă acelaşi Cătălin Moroşanu, după eliminarea de la ”Survivor România”.

De ce a fost eliminat Cătălin Moroșanu de la Survivor România

Moroșanu a fost eliminat de la Survivor din motive medicale. Mai exact, s-a ales cu menisculul rupt, după ce s-a accidentat la picior. Și Jador a fost eliminat, joi seară, din aceeași cauză.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: