Redactia.ro
Home » Monden » Legătura neștiută dintre Cătălin Moroșanu și Gigi Becali. Fostul concurent de la Survivor România a refuzat o sumă imensă de bani

Legătura neștiută dintre Cătălin Moroșanu și Gigi Becali. Fostul concurent de la Survivor România a refuzat o sumă imensă de bani

GALERIE FOTO (2) Legătura neștiută dintre Cătălin Moroșanu și Gigi Becali.

Legătura neștiută dintre Cătălin Moroșanu și Gigi Becali. Marele luptător al României a părăsit competiția Survivor România, în urma unei accidentări pe traseu. Medicii l-au anunțat că are o ruptură de menisc, fiind nevoit să părăsească competiția. Deși este cunoscut în întreaga țară, puțini sunt cei care știu legătura dintre Moroșanu și Gigi Becali.

Legătura neștiută dintre Cătălin Moroșanu și Gigi Becali. Fostul concurent de la Survivor România a refuzat o sumă imensă de bani

Legătura neștiută dintre Cătălin Moroșanu și Gigi Becali. Telespectatorii emisiunii Survivor România au primit o veste șocantă. Faimosul Cătălin Moroșanu a părăsit competiția după ce s-a accidentat pe traseu. Medicii l-au anunțat că are o ruptură de menisc, motiv pentru care a fost nevoit să plece acasă. Cu părere de rău, sportivul și-a luat rămas-bun de la colegii săi, fiind mândru de ceea ce a realizat până acum.

Cu toate că acum este unul dintre cei mai mari luptători din România, Cătălin Moroșanu a fost pe punctul de a-și schimba firul vieții, după ce Gigi Becali i-a făcut o ofertă de nerefuzat. Sportivul a declarat în urmă cu ceva timp că afaceristul a vrut să-l angajeze drept bodyguard personal. Mai mult, Becali i-ar fi oferit sportivului casă, bani, mașină, practic tot ceea ce își dorea un om. Cunoscut sub numele de „Moartea din Carpați”, Moroșanu a refuzat oferta milionarului. Ar fi însemnat să-și iubita și antrenorul, iar sportivul nu a putut să facă asta. „Am primit o ofertă la început de carieră, când stăteam într-un cămin studențesc și ajunsesem pentru prima oară la televizor. M-a sunat consilierul lui Gigi Becali și mi-a zis că Gigi vrea să fiu bodyguard-ul lui.Mi-a zis: ‘Îți dăm casă, îți dăm mașină, hai la București și lasă tot la Iași!’’, a spus Moroșanu.

Catalin Morosanu

După ce i s-a făcut oferta, Moroșanu a stat mult pe gânduri și a analizat oferta, dar la final a refuzat. „Am stat și m-am gândit foarte mult. Ca să ajungi acolo sus, pe munte, trebuie să mergi pe cărarea aia îngustă, grea.Eu asta am ales. Am rămas alături de mentorul meu, alături de soția mea, care atunci era iubita mea. Am ales acest drum, am ales să stau la mine acasă. Dacă ajungeam atunci la București, cred că mă schimbam foarte mult”, a mai povestit Moroșanu.

Reacția lui Cătălin Moroșanu după ce a aflat că părăsește Survivor România

După ce a fost anunțat că trebuie să renunțe la concursul din Republica Dominicană, Moroșanu a transmis un mesaj emoționant înainte de a-și lua rămas-bun de la colegii săi. „Din punct de vedere psihic, trăim într-o altă lume. Trăim într-un Matrix. Nici nu am realizat că era ziua fiicei mele.

Realizăm că sunt multe lucruri importante, realizăm cât suntem de egoiști. Sunt multe lucruri care nu ne fac cinste, dar trebuie să învățăm să apreciem viața noastră. În Survivor ne dăm măștile jos! Iese răul din noi de fiecare dată. Și nu e un lucru bun. Vreau să spun celor din echipa mea că a fost o onoare să lucrez cu voi. A fost o onoare să lupt contra „Războinicilor”. Am luptat cu oameni extraordinari. Voi încerca să fiu mai bun, să îmi apreciez mai mult familia și prietenii. Asta a fost cea mai grea competiție la care am participat”, a spus Moroșanu.

Potrivit unor surse, Jador ar fi concurentul cel mai bine plătit de la Survivor România. Acesta ar primi suma de 4.500 de euro pentru fiecare săptămână, în timp ce Cătălin Moroșanu sau Culiță Sterp ar primi sume cuprinse între 1.500 și 2.500 euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: