Redactia.ro
Home » Știri » Survivor România 2021. Cine intră în locul lui Cătălin Moroșanu din echipa Faimoșilor

Survivor România 2021. Cine intră în locul lui Cătălin Moroșanu din echipa Faimoșilor

GALERIE FOTO (2)

Survivor România 2021. Iată cine intră în locul lui Cătălin Moroșanu din echipa Faimoșilor, iar la asta nimeni nu se aștepta.

Șoc total la Survivor România 2021. După ce Cătălin Moroșanu din echipa Faimoșilor a fost eliminat din cauza unor probleme grave de sănătate, acum un alt sportiv este pregătit să intre în competiția de supraviețuire din Jungla Dominicană.

Survivor România 2021. Cine intră în locul lui Cătălin Moroșanu

Surpriza momentului vine de la emisiunea de tip reality-show Survivor România! Din primele informații, după ce Cătălin Moroșanu a trebuit să renunțe la competiția din Republica Dominicană din motive medicale, iată că acum ar fi rândul unui alt sportiv să intre pe traseele deja consacrate ale emisiunii.

Este vorba despre Ștefan Ciuculescu (27 de ani), unul dintre foștii portarii de la Rapid și FCSB, care va participa la show-ul Survivor România.

“Ștefan Ciuculescu unul dintre portarii pe care FC Rapid 1923 II i-a avut în acest sezon și care s-a aflat în conflict deschis cu conducerea clubului a luat o decizie neașteptată. 1923.ro a aflat că acesta se va alătura emisiunii Survivor unde îl va înlocui în proporție de 99 la sută pe Cătălin Moroșanu care s-a accidentat. Ei, așa da! Suntem convinși că Ciucu va avea un succes nebun la acest show de nișă”, transmite site-ul suporterilor rapidiști.

Așadar, Ștefan Ciuculescu i se va alătura lui Sebastian Chitoșcă, fost fotbalist la rândul său.

Moroșanu, eliminat în cârje de la Survivor România 2021

O accidentare gravă suferită pe traseu a dus la eliminarea lui Cătălin Moroșanu din competiția Suvivor România. medicii nu i-au mai permis luptătorului să continue să mai concureze.

Faimosul a suferit o ruptură de menisc și nu mai este apt fizic să facă față traseelor din Dominicană. În ciuda eforturilor făcute de specialiștii în recuperare din echipa reality-show-ului, Cătălin Moroșanu a s-a văzut nevoit să părăsească Survivor România.

Cătălin Moroșanu și-a luat rămas bun în cârje de la toți concurenții Survivor România 2021, i-a îmbrățișat pe fiecare în parte, atât din echipa Faimoșilor, cât și din echipa Războinicilor.

Moroșanu, la plecarea din Jungla Dominicană: „Pot să-i urăsc”

Cătălin Moroșanu a făcut mai multe dezvăluiri uluitoare care i-a șocat pe toți concurenții.

„Acest concurs pentru mine a înseamnat multe chestii. Nu mi-am imaginat că pot să gândesc așa negativ față de colegii mei, că pot să-i urăsc, că îmi doresc să piardă unele probe doar pentru că nu aveam sentimente bune față de ei.

Țin minte că pe 16 februarie săpam cu mâinile goale wc-ul ăla și nu am realizat că a fost ziua fiicei mele.

Din punct de vedere psihic trăim într-o altă lume. Într-un matrix. Sunt multe lucruri importante, atunci realizăm cât de egoiști suntem. Uităm de familia noastră, de prietenii noștri, sunt multe lucruri care nu ne fac cinste. Dar trebuie să învățăm să apreciem ce avem în viața noastră, pentru că toți o săieșim și o să ne gândim ce am făcut aici. Poate o să fim mândri sau poate nu, trebuie să fim exact cum am intrat. Aici în Survivor ne dăm măștile jos și iese răul din noi”, a mărturisit Cătălin Moroșanu la consiliul de urgență convocat de prezentatorul Daniel Pavel, prin care s-a anunțat plecarea din competiție a luptătorului.

„Cu acești oameni pe care i-am și iubit și urât, împreună am făcut lucruri extraordinare, am luptat împreună, ne pupam, ne îmbrățișam și am trăit sentimenete extraodinare de mulțumire. Rolul meu aici se încheie. Să fiți mai buni, să vă iubiți. Eu văd altfel lucrurile acum. Fiți oameni adevărați și nu vă pierdeți pe voi inșivă”, le-a urat la plecare Cătălin Moroșanu tuturor concurenților Survivor România 2021.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: