Redactia.ro
Home » Monden » Jador și Cătălin Moroșanu, eliminați de la Survivor din aceeași cauză medicală. Jador riscă să fie operat

Jador și Cătălin Moroșanu, eliminați de la Survivor din aceeași cauză medicală. Jador riscă să fie operat

Jador și Cătălin Moroșanu au fost eliminați de la Survivor România din motive medicale. De altfel, ambii ”faimoși” au suferit aceeași accidentare pe traseu: menisculul rupt. Lui Jador medicul i-a recomandat să facă operație, dacă nu se recuperează prea curând.

Jador și Cătălin Moroșanu, eliminați de la Survivor din aceeași cauză medicală. Jador riscă să fie operat

Jador și Cătălin Moroșanu se numără printre concurenții de la Survivor România, eliminați din motive medicale. ”Faimoșii” au plecat unul după altul din competiție, accidentați fiind la picior. Mai exact, s-au ales cu menisculul rupt. Primul a fost Cătălin Moroșanu, săptămâna trecută, iar joi seară, Jador.

În cadrul emisiunii Teo Show, în direct din Republica Dominicană, Jador a spus că medicul i-a recomandat să se opereze la picior dacă nu se recuperează curând. De altfel, jador s-a accidentat de două ori în cadrul Survivor România.

”A doua accidentare a fost mai gravă. Am menisculul rupt în trei locuri. Mi-a zis doctorul sa fac recuperare și dacă nu merge, să fac operație”, a  spus Jador.

Cătălin Moroșanu a lipsit o perioadă de pe traseu pentru a i se acorda îngrijiri medicale. În cele din urmă, doctorul a decis ca drumul său în competiție să se încheie.

”Am meniscul rupt și, chiar dacă aș mai intra pe traseu, ar putea să mă afecteze. Sănătatea este cea mai importantă și vreau să ajung în România pe picioarele mele. Acum mi-am mai revenit puțin. În viață, fiecare are un destin. Al meu a fost să stau până acum în acest concurs. Până la urmă, contează sănătatea cel mai mult. Acest concurs pentru mine a înseamnat multe chestii. Nu mi-am imaginat că pot să gândesc așa negativ față de colegii mei, că pot să-i urăsc, că îmi doresc să piardă unele probe doar pentru că nu aveam sentimente bune față de ei”, a spus Cătălin Moroșani atunci când și-a luat rămas bun de la colegi.

Eliminare neașteptată a lui Jador

Eliminarea lui Jador a fost una care a luat prin surprindere. Asta deoarece joi seară a fost convocat un consiliu de urgență care îi viza pe Sebastian Chitoșcă și Culiță Sterp, din cauză că au încălcat regulamentul. Sebastian i-a scris soției un mesaj fără acordul producției, iar Culiță s-a îndepărtat de camp și a alertat staff-ul și oamenii legii. Atunci când mulți se așteptau ca Daniel Pavel, prezentatorul, să rostească numele unuia dintre cei doi pentru a pleca acasă, a spus, de fapt, numele lui Jador.  Artistul și-a cerut iertare celor cărora le-a greșit și este recunoscător pentru că a luat parte la competiția urmărită de milioane de români.

”Mulțumesc Kanal d că m-ați invitat la acest show. Am  crezut că e o joacă de copii și nu va fi așa greu. Este cel mai greu show la care am participat vreodată. Mi-am dorit să fiu aici, am luptat cât am putut, m-au iubit oamenii. Prima oară când m-am accidentat am rămas pentru oamenii care mă iubesc. Ei mi-au dat de mâncare, mi-au făcut părinții mândri de mine. M-au ridicat de la Ionuț la Jador.Dumnezeu mi-a îndeplinit tot ce mi-am dorit. Sper că aici am rămas cel mai iubit, eu trăiesc din iubirea oamenilor, ei m-au făcut ce sunt, ei mi-au potolit foamea, că era foame mare la mine acasă. M-am luptat cu bărbați, nu am fost atât de praf, m-am descurcat. Am fost cu niște campioni mondiali în echipa mea și fotbaliști. Să mă ierte toți că am greșit, că am gură mare, dar nu țin în suflet nicio răutate”, a spus Jador.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: