Redactia.ro
Home » Monden » Jador a făcut primele declarații despre coechipierii lui după eliminare: ”Să nu fie nimeni supărat că plec acasă”

Jador a făcut primele declarații despre coechipierii lui după eliminare: ”Să nu fie nimeni supărat că plec acasă”

GALERIE FOTO (2)

Jador a fost eliminat de la Survivor România din cauza problemelor medicale, iar acest lucru i-a întristat pe fani. Cântărețul a ținut un discurs emoționant despre coechipierii lui atunci când a părăsit competiția. 

Jador a făcut primele declarații despre coechipierii lui după eliminare

Seara trecută a fost ținut un Consiliu de Urgență la Survivor România unde s-a anunțat eliminarea lui Jador din motive medicale. La final, cântărețul și-a cerut scuze public pentru felul în care s-a comportat și a ținut un discurs emoționant față de cei cu care a împărțit și bune și rele în jungla Dominicană.

Astfel, Jador a părăsit competiția fericit pentru că a avut parte de această experiență, iar înainte de a plecat, Jador s-a împăcat cu toți colegii din echipa Faimoșilor și și-a luat rămas bun. Mai mult, cântărețul a declarat că Survivor România l-a schimbat total și și-a dat seama care sunt lucrurile cu adevărat importante în viață.

Fostul concurent este mulțumit de parcursul pe care l-a avut în competiție și a spus că nu se aștepta să ajungă până acii, având în vedere că el nu este un sportiv de performanță și nici vreun campion mondial. Iar cu acest prilej, Jador a ținut să precizeze că este onorat că a stat lângă campioni și a împărțit și bune și rele cu adevărați sportivi de performanță. Unul dintre aceștia este chiar Cosmin Stanciu, pe care îl admiră foarte mult pentru tăria de caracter și pentru faptul că a avut ce învăța de la el.

”M-am luptat cu niște adevărați bărbați deși eu credeam că nu sunt în stare. Când am venit vorbeau despre respirație. Nu vreți să știți ce credeam eu când Cosmin a început să vorbească despre fiecare moleculă din corp…am zis, unde mă duc eu aici, dau examene. N-am fost chiar așa praf. Nu mă compar cu ei, sunt niște sportivi excelenți, campioni mondiali și fotbaliști, niște campioni și să mă ierte cu toții dacă am greșit, eu am gura mare, nu țin nicio răutate.

Cea mai importanta lecție pentru mine e că stăteam în baracă jos, descult și gătea Majda și îmi aduceam aminte cum stăteam cu frații mei în jurul focului acolo la mama. Avea o sobă de lut. Mâncam cu toții borș și a doua porție nu mai era, nici acasă și nici aici și asta e lecția pe care am învățat-o aici. Oricine ai fi și oricând, poți să cazi. Eu sunt pregătit oricând să fiu sărac. Mulțumesc lui Dumnezeu că m-am pus într-o poziție atât de frumoasă, părinților mei, oamenilor. Nu o să uit de unde am plecat. Eu nu sunt Jador, sunt Ionuț. Să nu fie nimeni supărat că plec acasă. Dacă eu m-am accidentat, trebuie să câstige unul care are nevoie, m-am gândit la asta. Mi-e greu, îi iubesc pe aștia, pe toți. Mi-aș dori să fiu ca și Cosmin. Eleno, ne despărțim, iartă-mă că am greșit. Mă duc acasă la mama și la tata”, a declarat Jador atunci când a părăsit competiția.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Jador

Jador a suferit mai multe accidentări de la debutul concursului din Dominicană, însă a încercat să facă față durerilor și să continue lupta pentru supraviețuire. El a mărturisit că a dorit să rămână la Survivor România pentru toți oamenii care l-au susținut până în prezent.

Încă de la primele semne ale problemelor, Jador a vorbit despre starea lui de sănătate. După ce Faimoșii au pierdut primul meci de imunitate din această săptămână, artistul a dezvăluit în consiliul pentru nominalizare că are dureri foarte mari de spate și că îi este greu să intre pe fiecare traseu.

”Mă simt nașpa din punct de vedere fizic. Nu am fost expus niciodată la atâta foame, mușchii mei s-au cam dus. Din cauza unei probleme la naștere și fiind expus la efort am problema asta, nu foarte gravă, dar mă poate afecta pe viitor. Și eu îmi doresc pe viitor să cânt la nunți și să dansez cu oamenii. Nu e o problema foarte gravă, dar mă afectează pe unele trasee, chiar dacă nu o arăt și mă arunc cu capul înainte. Am un psihic foarte puternic, am plecat de la minus 5 și am ajuns să am ce băga la stomac. Familia mea e mândră de mine. Nu pot să nu recunosc că o dau tot ce pot până mă ajută corpul. Corpul meu mă lasă încet , încet”, a spus Jador.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: