Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce probleme de sănătate se confruntă Jador? Cântărețul a fost eliminat de la Survivor România

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Jador? Cântărețul a fost eliminat de la Survivor România

GALERIE FOTO (2)

Jador a părăsit competiția Survivor România din motive medicale. Deși era unul dintre cei mai buni concurenți de la Faimoși, se pare că manelistul nu a mai putut continua. 

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Jador

Jador și-a luat rămas bun de la competiția Survivor și de la colegii săi. În urma accidentărilor suferite, medicii au decis că nu mai poate intra pe terens, astfel că, acesta a fost nevoit să părăsească emisiunea fenomen de la Kanal D.

Jador a suferit mai multe accidentări de la debutul concursului din Dominicană, însă a încercat să facă față durerilor și să continue lupta pentru supraviețuire. El a mărturisit că a dorit să rămână la Survivor România pentru toți oamenii care l-au susținut până în prezent.

Încă de la primele semne ale problemelor, Jador a vorbit despre starea lui de sănătate. După ce Faimoșii au pierdut primul meci de imunitate din această săptămână, artistul a dezvăluit în consiliul pentru nominalizare că are dureri foarte mari de spate și că îi este greu să intre pe fiecare traseu.

”Mă simt nașpa din punct de vedere fizic. Nu am fost expus niciodată la atâta foame, mușchii mei s-au cam dus. Din cauza unei probleme la naștere și fiind expus la efort am problema asta, nu foarte gravă, dar mă poate afecta pe viitor. Și eu îmi doresc pe viitor să cânt la nunți și să dansez cu oamenii. Nu e o problema foarte gravă, dar mă afectează pe unele trasee, chiar dacă nu o arăt și mă arunc cu capul înainte. Am un psihic foarte puternic, am plecat de la minus 5 și am ajuns să am ce băga la stomac. Familia mea e mândră de mine. Nu pot să nu recunosc că o dau tot ce pot până mă ajută corpul. Corpul meu mă lasă încet , încet”, a spus Jador.

După ce Daniel Pavel a anunțat că Jador nu mai poate continua concursul Survivor România, cântărețul a dorit să spună câteva cuvinte înaninte de a pleca.

”Mulțumesc Kanal d că m-ați invitat la acest show. Am  crezut că e o joacă de copii și nu va fi așa greu. Este cel mai greu show la care am participat vreodată. Mi-am dorit să fiu aici, am luptat cât am putut, m-au iubit oamenii. Prima oară când m-am accidentat am rămas pentru oamenii care mă iubesc. Ei mi-au dat de mâncare, mi-au făcut părinții mândri de mine. M-au ridicat de la Ionuț la Jador. Dumnezeu mi-a îndeplinit tot ce mi-am dorit. Sper că aici am rămas cel mai iubit, eu trăiesc din iubirea oamenilor, ei m-au făcut ce sunt, ei mi-au potolit foamea, că era foame mare la mine acasă. M-am luptat cu bărbați, nu am fost atât de praf, m-am descurcat. Am fost cu niște campioni mondiali în echipa mea și fotbaliști. Să mă ierte toți că am greșit, că am gură mare, dar nu țin în suflet nicio răutate”, a spus Jador.

Jador a fost operat înainte de a plecat la Survivor

Jador a povestit de mai multe ori în interviuri că este bolnav, că are probleme grave de sănătate. De altfel, el a și lipsit din câteva ediții pentru că se afla la spital pentru diverse investigații. Deși, Jador a povestit de câteva ori despre problemele de sănătate din familia lui, motiv pentru care toți fac periodic investigații la colon, cântărețul a avut probleme în altă parte.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Jador? Cântărețul a fost eliminat de la Survivor România

”Trebuie să mă operez de fiere. Nopțile pierdute și-au spus cuvântul. Săptămâna viitoare mă operez, la Iași. De mic copil am avut probleme. Credeam că din cauza stomacului, dar până la urmă de la fiere era problema. La Istanbul, au descoperit problema, medicii de acolo mi-au spus. Dar nu am vrut să mă operez acolo, ci aici, la mine acasă”, a povestit Jador în urmă cu ceva timp, înainte de a face operația.

De altfel, în emisiunea Teo Show, Jador a mărturisit că problemele de sănătate sunt de fapt motivul pentru care a părăsit emisiunea ”Puterea Dragostei”.

”Am plecat pentru că am probleme de sănătate, am vrut să le rezolv. Doctorul mi-a spus că trebuie să mă operez de fiere, că ficatul meu este foarte obosit de la atâtea nopți nedormite. Trebuie să mă operez, zilele astea o să-mi fac programare. Nu vreau să dramatizez, vreau doar să mă operez, să mă simt eu bine. E doar o pauză de la Puterea dragostei, nu am ieșit din emisiune. Acolo, în emisiune, e foarte mult stres. E răutate acolo, e și multă dragoste. Mă întorc în casă? Vedem! Vedem!”, a declarat Jador acum ceva timp la Teo Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: