Redactia.ro
Home » TV » EXCLUSIV. Alin Sălăjean de la Survivor România dezvăluie adevăratul motiv al conflictelor dintre Albert și Sorin. Ce l-a deranjat pe Sorin

EXCLUSIV. Alin Sălăjean de la Survivor România dezvăluie adevăratul motiv al conflictelor dintre Albert și Sorin. Ce l-a deranjat pe Sorin

Alin Sălăjean, fostul membru al echipei ”Războinicilor” de la Survivor România 2021,  a dezvăluit în exclusivitate pentru Redacția.ro principalul motiv al declanșării conflictelor dintre Sorin și Albert. Totul ar fi pornit încă de la începutul competiției din Republica Dominicană.

Alin Sălăjean de la Survivor România dezvăluie adevăratul motiv al conflictelor dintre Albert și Sorin. Ce l-a deranjat pe Sorin

Conflictele dintre Albert și Sorin de la Survivor România 2021 au fost cele mai frecvente din echipa ”Războinicilor”. Mulți telespectatori l-au blamat pe Sorin pentru atitudinea autoritară față de Albert și cred că acesta ar fi fost invidios pe el pentru că are cele mai multe voturi din partea publicului. Însă, Redacția.ro a aflat adevăratul motiv care a stat la baza altercațiilor dintre cei doi ”războinici”. Ni l-a dezvăluit în exclusivitate Alin Sălăjean, cel poreclit și ”Buturugă”  la Survivor, dar care a rămas și-n relații de prietenie cu Albert.

Alin Sălăjean, reacție promptă după eliminarea lui Sorin de la Survivor. Ce a spus fostul Războinic - IMPACT

În prezent, echipa ”Războinicilor” mai are doar doar cinci membri: Albert, Maria, Marius, Andrei și Adelina. Dacă în primele luni ale Survivor România ”Războincii” câștigau mai mereu în fața ”Faimoșilor”, de ceva vreme, acest lucru se întâmplă mai rar. Alin Sălăjean, cel care a rămas în istoria emisiunii prin celebra  exprimare ”Țara Românească”, ne-a precizat  că fosta lui tabară traversează o perioadă dificilă din punct de vedere sportiv. Însă, este convins că toți coechipierii își vor reveni, iar Albert  ”va deveni liderul important din punct de vedere sportiv”.

”În acest moment echipa Războinicilor traversează o perioada mai grea din punct de vedere sportiv, pentru ca punctele, din păcate, nu vin spre ei. Au plecat și mulți sportivi buni din echipa Războinicilor, cred ca și aceasta este o cauza pentru care nu câștiga, dar eu cred ca încet, încet își vor reveni. Cel care era un sportiv foarte bun, și ma refer la Albert, a trecut de perioada neagra pe care a traversat-o si cred ca el va deveni liderul important din punct de vedere sportiv al echipei sale”, ne-a spus în exclusivitate Alin Sălăjean.

Albert, apărat de Alin Sălăjean, după scandalul de la Survivor România: „Puneți-vă în locul lui”

Alin Sălăjean, despre eficiența lui Albert pe traseu: ”După plecarea lui Starlin și a lui Sorin, Albert  aduce puncte”

De asemenea, vedem  cum Albert a început să aducă tot mai multe puncte, în ultimul timp. Alin Sălăjean este de părere că ”perioada neagră” a lui Albert,  în care nu aducea puncte echipei, era din cauza presiunilor lui Sorin și ale lui Starlin. Odată cu plecarea celor doi din jungla din Dominicană, lucrurile s-au întors în favoarea lui Albert, din punct de vedere sportiv, mai spune Alin.

Ce l-a sfătuit Alin Sălăjean pe Albert înainte de a pleca de la Survivor?! „I-am recomandat să...” - Radio Impuls

”Este de la sine înțeles ca aceasta perioada neagra pe care a avut-o, a fost din cauza unor colegi din echipa Războinicilor care au fost întotdeauna împotriva lui, indiferent dacă lua puncte sau nu, el era pus la colt și nu am înțeles niciodată acest lucru. Ma refer la Sorin și la Starlin. Ne dam seama ca după plecarea acestor doi, din câte știu, în ultimele zece zile el a adus 16 puncte echipei, un lucru benefic.

 Este clar ca oricine, în momentul în care și familia ta dacă te pune la zid și-ți spune întotdeauna ca nu ești bun indiferent de ce faci, bineînțeles ca la un moment dat devii paranoia și zici: „Bai, s-ar putea sa fie asa!”. Uite ca lucrurile s-au relaxat, liniștit pentru Albert. Dumnezeu pana la urma este alături”, ne-a mai explicat Alin Sălăjean.

Motivul care a declanșat certurile dintre Albert și Sorin

Alin Sălăjean ne-a mărturisit că Sorin i-a purtat pică lui Albert încă de la începutul competiției  Survivor România 2021. Mai exact, din momentul  în care Sorin a fost votat pentru eliminare de către el,  Albert și Lucian. La acel moment, reamintim că Sorin a fost primul nominalizat din echipa ”Războinicilor” pentru a părăsi competiția.

Sorin, iesire nervoasa la adresa lui Albert! Scandal de proportii intre cei doi Razboinici, dupa jocul de recompensa! "Sunt satul de tine! Tu ai stricat tot!" - Kanal D Romania

”Eu cred ca în acest show de televiziune nu trebuie sa iei nimic personal (…) Supărarea lui Sorin a plecat fix din prima săptămână când a fost votat de către Lucian, de către Albert și nu în ultimul rand de câtre mine. Cred ca a nu putut sa treacă peste aceste lucruri și nu a uitat. Dovada ca el a declarat într-un interviu personal la Survivor, ca noi suntem balaurul cu trei capete. Se pare ca ultimul cap nu a reușit să-l taie, Albert este încă în competitie”, ne-a mai spus Alin.

Alin Sălăjean îl vede pe Albert câștigătorul Survivor România 2021

Întrebat pe cine vede câștigător al Survivor România 2021, Alin Sălăjean ne-a răspuns fără să stea pe gânduri:  Albert.

”Pentru mine fără echivoc va fi Albert. Nu sunt subiectiv. Merita acest lucru. Un om care rezista la o astfel de presiune, testele deja le-a trecut. Este iubit de către toată Tara Românească cum îmi place mie sa spun, dacă nu toată, hai sa fie un 70%, ma refer din cei 2 milioane de telespectatori care urmaresc acest show de televiziune Voi respecta legământul pana la capăt și-l voi susține necondiționat pe prietenul meu Albert! Îl iubesc!”, a conchis Alin Sălăjean.

Alin Sălăjean a fost unul dintre cei mai buni membri ai echipei ”Războinicilor” de la Survivor România 2021. El a fost eliminat din motive medicale. Pe parcursul competiției, Alin a legat o prietenie strânsă cu Albert și i-a promis toată susținerea lui, odată ce va ajunge în țară. Tot în cadrul competiției, Alin și-a stârnit antipatii din partea lui Sorin, care considera că ar trebui eliminat din puncte de vedere social. În momentul de față, și Sorin este eliminat, tot din motive medicale, de la Survivor România.

EXCLUSIV. Motivul real pentru care Sorin Pușcașu nu este eliminat de la Survivor România. Fanii sunt revoltați pe rețelele de socializare

Etichete: