Redactia.ro
Home » Sport » Botoșani – FCSB 2-2! Spectacol marca Gigi Becali!

Botoșani – FCSB 2-2! Spectacol marca Gigi Becali!

Botoșani - FCSB 2-2

Botoșani – FCSB 2-2. La finalul meciului, antrenorul celor de la FCSB a avut un discurs halucinant, în timp ce patronul echipei s-a ținut de glume.

După nici 5 minute din meci Dugandzic a deschis scorul pentru gazde. Bucuria nu a durat mult. Man a egalat cu o execuție de senzație. Moldovenii au mai înscris odată, dar golul a fost anulat. Olaru a înscris în prelungiri, și echipa lui Vintilă a intrat la vestiare în avantaj. După reluare același Dugandzic a reușit dubla și a stabilit scorul final. Botoșani – FCSB 2-2.

„E un punct istoric, pentru că Botoşani a pierdut mereu acasă cu FCSB. Am luat un punct şi am continuat să jucăm bine”, a spus Dugandzic.

La final Man a fost poate cel mai dezamăgit jucător.

”Iar am pierdut puncte. Nu știu ce e cu noi, nu ne regăsim deloc. E greu să emiți pretenții la titlu când nu poți să câștigi aici. Înainte de vacanță eram o echipă, acum suntem cu totul și cu totul alta. Nu vreau să vorbesc despre titlu, sunt și nervos. Trebuie să analizăm. Golul e ca și cum nu l-aș fi înscris. Cât echipa nu câștigă, degeaba marchez”, a spus Dennis Man, la Digi Sport.

Bogdan Vintilă, discurs halucinant

FCSB nu a mai câștigat de 4 meciuri. Totuși, antrenorul echipei spune că este mulțumit de jocul elevilor săi și încă crede că poate câștiga titlu.

„A fost un joc de luptă, îmi pare rău că nu am câștigat, meritau băieții să câștige. Jucătorii au muncit, s-au sacrificat, au alegat foarte mult. E un egal care nu ne ajută, dar ne dă speranțe pentru viitor. Pe Adi Petre ne bazăm, are nevoie de minute. Tănase se descurcă și atacant. Nu am mai adus mingi în careu și să marcăm, dar jocul a fost bun”, a declarat tehnicianul.

Spectacol marca Gigi Becali!

Gigi Becali a glumit după ce echipa sa a terminat meciul cu Botoșani la egalitate. Mai întâi le-a transmis jucătorilor că au jucat extrem de prost, apoi a glumit pe seama faptului că meciul ar fi fost aranjat.

”Așa a fost convenția. Așa am vorbit cu Iftime să se dea fundașii centrali la o parte și să dăm noi al doilea gol. Rămân la părerea asta. Am câștigat totuși un punct, că Botoșani a avut gol valabil în prima repriză. Eu sunt mulțumit. Antrenorul e mulțumit și el de echipă, n-ați auzit ce-a zis? Vintilă e mulțumit că a jucat echipa foarte bine. Ce am vorbit eu cu Iftime s-a făcut. Dar după aia am vorbit cu el la pauză, hai, domne’, să facem egal. Din cauză că jucăm prost, facem haz de necaz. Măcar să râd și eu de alți oameni. Oricum râdeam la pauză, să nu mă mai supăr, să nu mă enervez”, a declarat Becali în direct la Digi Sport Special.

După acest meci, FCSB a ajuns la 23 de puncte și este pe poziția a treia, la trei puncte de liderul CFR Cluj.

Citește și: Viitorul – FC Voluntari 0-0. Hagi și-a certat un jucător

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: