Redactia.ro
Home » Sport » Viitorul – FC Voluntari 0-0. Hagi și-a certat un jucător

Viitorul – FC Voluntari 0-0. Hagi și-a certat un jucător

Viitorul - FC Voluntari 0-0

Viitorul – FC Voluntari 0-0, în prima etapă din play-out. Elevii lui Gheorghe Hagi au avut mai multe ratări incredibile.

În prima etapă din play-off, Viitorul nu a reușit să obțină punctele în meciul cu Voluntari. Ilfovenii au ratat primele ocazii ale întâlnirii. Întâi Mățan, iar apoi Vlad, după o combinație superbă cu același Mățan. Laidouni a fost și el aproape de gol, dar a ratat. După pauză Cojocaru a avut o paradă de excepție la șutul lui Zoua. Acesta a mai ratat o dată în minutul 80. Până la final, gazdele și-au mai încercat norocul prin Ghiță și Cristi Ganea.

”E greu să jucăm în play-out, am suferit în joc astăzi, mai mult decât trebuia. N-am dictat ritmul meciului, am muncit mult fără minge, am alergat. E un punct, dar ne doream victoria. În viață trebuie să muncești, să lupți, să faci bine. Voluntari e o echipă în formă, au moral bun, joacă. Noi n-am putut să dominăm meciul. Nu consider sezonul ratat, pentru că nu s-a terminat. Mai avem meciuri multe de jucat, la sfârșit o să tragem concluzia. Am terminat prost în iarnă, trebuie să revenim la ale noastre”, a spus Gică Hagi.

Gică Hagi și-a certat un jucător

După meciul cu Voluntari, ”Regele” l-a criticat pe fundașul dreapta Radu Boboc.

”Boboc trebuie să fie fundaș înainte să fie un jucător ofensiv. Prima oară trebuie să fii fundaș, nu atacant, eu așa știu. Din spate în față. Azi n-a făcut asta, în repriza a doua a jucat atacant dreapta. Azi n-am jucat fotbalul nostru, dar am avut puțină calitate. Să fim mai modești, cu picioarele pe Pământ ”, a declarat Gheorghe Hagi, la finalul partidei.

Citește și: Scandal monstru după Petrolul – Farul! Jucătorii s-au luat la bătaie

Etichete: