Redactia.ro
Home » Sport » Scandal monstru după Petrolul – Farul! Jucătorii s-au luat la bătaie

Scandal monstru după Petrolul – Farul! Jucătorii s-au luat la bătaie

Scandal monstru după Petrolul – Farul

Scandal monstru după Petrolul – Farul. Din motive necunoscute încă, jucătorii celor două echipe dar și antrenorii s-au luat la bătaie în drum spre vestiare.

Petrolul și Farul au terminat la egalitate, scor 0-0 . Meciul a fost clar dominat de gazde. Aceștia au ratat mai multe ocazii importante. Spiritele s-au încins însă pe tunelul care ducea la vestiare. Jucătorii și antrenorii celor două echipe au iscat o bătaie generală. Lucrurile ar fi putut să degenereze și doar intervenția arbitrului a calmat spiritele. Centralul partidei, Szabolcs Kovacs împreună cu fratele său Istvan Kovacs dar și Ianis Zicu, antrenorul Farului au reușit să potolească lucrurile.

Petrolul – Farul 0-0

“Lupii galbeni” nu au reușit să se impună pe Stadionul ”Ilie Oană”, în meciul cu Farul, din etapa a 23-a a Ligii 2. Ploieștenii antrenați de Costel Enache au avut cele mai importante ocazii ale întâlnirii, în timp ce Farul s-a mulțumit cu un joc de așteptare și cu contraatacuri.

„Antrenori tineri, aflați practic la debut, precum Marius Croitoru sau Ianis Zicu, fac treabă de bună calitate la formațiile lor. Cei doi vin cu lucruri noi, din perioada de jucători, și se află pe un drum bun în această meserie atât de pretențioasă”, a declarat Costem Enache, înaintea meciului de azi.

Petrolul a adunat patru puncte în două jocuri și nu a primit niciun gol. În runda următoare, ploieștenii vor juca la Miercurea Ciuc. Următorul meci pentru elevii lui Costel Enache este cel cu Sepsi OSK, din sferturile Cupei României.

Citește și: Joao Felix a fost părăsit de iubită! S-a întâmplat din cauza altei femei!

Etichete: