Redactia.ro
Home » Sport » Joao Felix a fost părăsit de iubită! S-a întâmplat din cauza altei femei!

Joao Felix a fost părăsit de iubită! S-a întâmplat din cauza altei femei!

Joao Felix a fost părăsit de iubită

Joao Felix a fost părăsit de iubită! În ultima perioadă, fotbalistul pe care Atletico Madrid a plătit 126 de milioane de euro trece prin clipe grele.

Actriţa Magui Corceiro l-a părăsit pe jucătorul de 20 de ani după ce a aflat de existenţa unei alte femei în viaţa iubitului ei. Joao Felix a încercat să convingă o altă domnişoară să petreacă o noapte alături de el. Totul a devenit public după ce Arancha a publicat pe Instagram corespondenţa dintre ei.

„Sunt confuză. Nu am vrut să rănesc pe nimeni, cu atât mai puţin pe Magui, care mi-a scris. M-am enervat pentru că nu accept un astfel de comportament la bărbaţi şi credeam că sunt împreună de mai mulţi ani. Dar nimeni nu a înşelat pe nimeni”, a declarat Aracha, femeia abordată de Joao.

Se pare că totul s-ar fi petrecut înainte ca Joao Felix să aibă o relaţie cu Magui, însă din reacţia acesteia putem înţelege altceva. Blondina şi-a sters toate pozele cu fotbalistul. Magui şi Joao formau un cuplu din toamna anului trecut.

126 milioane euro au plătit spaniolii pentru Joao Felix

Joao Felix a fost transferat în vara lui 2019 de Atletico Madrid de la Benfica Lisabona. Fotbalistul a devenit cel mai scump transfer din istoria clubului, după ce spaniolii au plătit 126 milioane euro. În acel moment jucătorul a fost dorit de mai multe cluburi puternice din Europa. Portughezul a câştigat anul trecut titlul Golden Boy 2019, trofeu acordat celui mai bun fotbalist sub 21 de ani care evoluează într-un campionat din Europa. Până acum a marcat pentru Atletico Madrid trei goluri.

Citeşte şi: Simona Halep ar putea rata Indian Wells! Se pare că este accidentată

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: